Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:36 | London, Apr 26 16:36 | New York, Apr 26 12:36
Shanghai, Apr 27 00:36 | Tokyo, Apr 27 01:36 | Sydney, Apr 27 03:36

Fujitsu подвоїла прибуток, але знизила прогноз



27 жовтня 2010 в 10:40 - Христина


Fujitsu подвоїла прибуток, але знизила прогноз

Fujitsu Ltd, найбільший японський виробник комп’ютерних серверів, подвоїла квартальний прибуток, однак скоригувала цільовий прогноз продажів на рік на фоні зниження споживчих витрат.  



Операційний прибуток Fujitsu за липень-вересень зріс до 37,16 мільярда єн ($456,4 мільйона) з 18,9 мільярда єн роком раніше.

Результати співпали з прогнозами опитаних аналітиків і виявилися кращими для компанії за три роки.

Позитивний результат був підтриманий, зокрема, мобільним підрозділом Fujitsu, об‘єднаним з аналогічним виробництвом компанії Toshiba Corp в цьому місяці.

Продажі Fujitsu, яка конкурує з такими фірмами як IBM і Hewlett-Packard Co, знизилися на 3,7 відсотка в річному вирахуванні до 1,1 трильйона єн.

Fujitsu залишила незмінним свій прогноз прибутку, очікуючи заробити за 2010/11 фінансовий рік 185 млрд єн.

При цьому прогноз виручки знизився майже на три відсотки до 4,67 трильйона єн.

Корпоративні витрати на комп‘ютерні мережі та інші послуги в сфері IT стали на шлях відновлення, проте невизначеність відносно світової економіки, що змушує компанії відкладати або скасовувати заплановані IT-проекти, стала однією з головних причин коригування прогнозу Fujitsu.
 

Fujitsu подвоїла прибуток, але знизила прогноз


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Світовій економіці пророкують стагфляцію Світовій економіці пророкують стагфляцію Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті