Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:38 | London, Apr 26 12:38 | New York, Apr 26 08:38
Shanghai, Apr 26 20:38 | Tokyo, Apr 26 21:38 | Sydney, Apr 26 23:38

Comgest збільшив свою частку в капіталі агрохолдингу Kernel у 8,6 разів

Comgest збільшив свою частку в капіталі агрохолдингу Kernel у 8,6 разів




6 квітня 2011 в 17:00 - Роман Зайцев


Comgest збільшив свою частку в капіталі агрохолдингу Kernel у 8,6 разів

Comgest SA збільшив свою частку в капіталі Kernel Holding SA в 8,6 разів - до 4,75 млн (6,45%) акцій. Про це йдеться в повідомленні Kernel, опублікованому на сайті Варшавської фондової біржі (WSE).



Раніше компанія володіла 0,75% акцій Kernel.

Нагадаємо, 30 березня Kernel несподівано оголосив про намір випустити нові акції для інституціональних інвесторів за прискореною книзі заявок. Пізніше компанія повідомила, що закрила книгу заявок додемісії 5,4 млн акцій на 399,4 млн злотих (140 млн доларів). За заявою агрохолдингу, ціна акції склала 74 злотих (25,97 доларів).

"Спочатку ціна була сформована в 68 злотих (23,86 доларів), потім збільшилася до приблизно 70 злотих (24,57 доларів). У самому кінці дня з‘явився великий покупець, який подав заявку на 80% додаткової емісії за ціною в 74 злотих за акцію. Таким чином, інші інвестори також були змушені підняти ставки", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що Comgest SA збільшив свою частку на 4,2 млн акцій, що складає 77,7% від всього додаткового випуску.

Згідно з повідомленням Kernel, опублікованого вчора, 5 квітня, на WSE, частка Namsen Limited (належить Андрію Веревському) зменшилася на 5,4 млн акцій - з 40.69% до 33.37%, що пов‘язано з "врегулюванням розміщення акцій компанії для інституційних інвесторів. Після підписки на нові акції, що очікується в травні 2011 р., кількість акцій, що належать акціонеру буде такою ж, як до угоди ".

Comgest - міжнародна група з управління активами з філіями в Парижі, Дубліні, Гонконгу і Токіо. На кінець 2010 р. група управляла активами на 20,7 млрд доларів.

"Кернел Груп" (ТМ "Щедрий дар", "Стожар", "Чумак домашня", "Чумак золота", "Любонька") - один з найбільших виробників соняшникової олії в Україні. 41,16% Kernel (через Namsen Limited) належать голові ради директорів компанії Андрію Веревському.

18 березня акції Kernel увійшли до індексу в індекс двадцяти найбільших компаній (WIG20) Варшавської фондової біржі.

Comgest збільшив свою частку в капіталі агрохолдингу Kernel у 8,6 разів


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу ФОРМИРОВАНИЕ И РАЗВИТИЕ АГРОХОЛДИНГОВ В УКРАИНЕ ФОРМИРОВАНИЕ И РАЗВИТИЕ АГРОХОЛДИНГОВ В УКРАИНЕ Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Сбербанк Росії" планує довести частку участі в об’єднаній біржі до 15% Проблеми створення та функціонування підприємств - мікроцивілізацій Проблеми створення та функціонування підприємств - мікроцивілізацій I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті