Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 04:38 | London, Apr 26 02:38 | New York, Apr 25 22:38
Shanghai, Apr 26 10:38 | Tokyo, Apr 26 11:38 | Sydney, Apr 26 13:38

Янукович подався за інвестиціями у Країну де сходить сонце

Янукович подався за інвестиціями у Країну де сходить сонце




18 січня 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Янукович подався за інвестиціями у Країну де сходить сонце

Президент Віктор Янукович відбув із чотириденним візитом до Японії. У програмі візиту Януковича зустріч з Імператором Японії Акіхіто, прем'єром Наото Каном, виступ на спільному бізнес-форумі і бесіда з викладачами та студентами Кіотського університету про ситуацію в Україні.



Але основна мета візиту - це японські інвестиції в Україну, повідомляє Радіо "Свобода" із посиланням на члена української делегації, депутата ВР від Партії регіонів Анатолія Кінаха.

За його словами, президент обговорить з японцями можливість залучення інвестицій і технологічних ресурсів країни для розвитку інфраструктури і здійснення масштабних спільних проектів у рамках проведення в Україні Євро-2012.

"Модернізація аеропортів, будівництво доріг, стратегічних об'єктів, таких як міст через Південний Буг. Питання другої черги модернізації аеропорту Бориспіль. Передбачається підписання угоди між Укрексімбанком та відповідними структурами Японії. Крім бізнес-форуму буде проведено також інвестиційний форум також в Токіо, в якому візьмуть участь відомі компанії", - каже Кінах.

Утім, плани можуть виявитися більшими за результат, відзначив голова парламентського комітету із зовнішньоекономічних зв'язків, народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Ігор Гринів.

Політична ситуація, що нині склалася в Японії, певним чином обмежує її можливості щодо довгострокових міжнародних домовленостей, зазначив він.

"Час є достатньо невладний для проведення цього візиту. В Японії змінився уряд. Таким чином, я думаю, що візит буде більше декларативний, оскільки треба розмовляти на рівні урядів , а не з імператором ,в першу чергу, і домовлятися про економічні взаємовідносини", - наголосив Гринів.

Водночас, на думку депутата, рамкові угоди загального характеру все ж будуть підписані.

Крім того, за повідомленням прес-служби президента, планується також досягти низки домовленостей в гуманітарній сфері, зокрема щодо проведення у 2012 році Місяця культури України в Японії і Місяця культури Японії в Україні з нагоди святкування 20-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між двома державами.

Янукович подався за інвестиціями у Країну де сходить сонце


Новини Статті Аналітика
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті