Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:42 | London, Apr 26 18:42 | New York, Apr 26 14:42
Shanghai, Apr 27 02:42 | Tokyo, Apr 27 03:42 | Sydney, Apr 27 05:42

Янукович хоче, щоб японці інвестували в Україну

Янукович хоче, щоб японці інвестували в Україну




14 січня 2011 в 13:13 - Роман Зайцев


Янукович хоче, щоб японці інвестували в Україну

Президент Віктор Янукович обговорить з японськими чиновниками можливість забезпечення модернізації української економіки.



Про це повідомив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, розповідаючи про офіційний візит президента 18-21 січня до Японії.

Зокрема, Янукович обговорить з японцями можливість залучення потужних інвестиційних та технологічних ресурсів Японії для розвитку інфраструктури, започаткування конкретних масштабних спільних проектів, зокрема в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Глава адміністрації президента повідомив, що у рамках візиту президента до Японії передбачається підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення співробітництва та реалізацію конкретних проектів.

Зокрема, планується підписання спільної заяви щодо українсько-японського глобального партнерства та кредитної угоди між "Укрексімбанком" та Японським банком міжнародного співробітництва щодо відкриття другої кредитної лінії.

18-19 січня президент перебуватиме у Токіо, де планується аудієнція в Імператора Японії Акіхіто.

Також заплановане проведення комплексних переговорів з прем'єром Японії Каном та зустрічі зі спікером Палати представників парламенту Японії Йокоміті та главою Палати радників Парламенту Японії Нісіока.

Передбачається виступ президента у штаб-квартирі Японської федерації бізнесу "Кейданрен" у рамках двостороннього бізнес-форуму за участю керівництва провідних корпорацій Японії.

19-21 січня Янукович відвідає Кіото та Осаку, повідомляє прес-служба президента.

Як зазначив Льовочкін, програма перебування Януковича передбачає, серед іншого, зустріч з керівництвом префектур і міст Кіото та Осака, в ході яких будуть обговорені перспективні напрямки взаємодії, передусім - на міжрегіональному рівні.

Крім того, запланований виступ президента щодо поточної ситуації в Україні та її зовнішньополітичних пріоритетів перед професорсько-викладацькими та студентськими колами одного з провідних вищих навчальних закладів Японії - Кіотського університету.

Янукович хоче, щоб японці інвестували в Україну


Новини Статті Аналітика
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті