Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:51 | London, Apr 26 13:51 | New York, Apr 26 09:51
Shanghai, Apr 26 21:51 | Tokyo, Apr 26 22:51 | Sydney, Apr 27 00:51

Євросоюз надасть Україні понад мільярд гривень на бюджетну підтримку

Євросоюз надасть Україні понад мільярд гривень на бюджетну підтримку
Рейтинг: 0
Голосів: 0




25 січня 2011 в 11:01 - Роман Зайцев


Євросоюз надасть Україні понад мільярд гривень на бюджетну підтримку

Європейський Союз надасть Україні 1,2 млрд. гривень в рамках нових угод про фінансування, укладених із українським урядом.



Про це повідомили у Представництві Євросоюзу в Україні, передаєУНІАН.

Перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв і директор Гендиректорату Розвитку і співробітництва Європейської комісії EuropeAid Маркус Корнаро підписали три угоди про фінансування в сфері транспорту, охорони навколишнього природного середовища і на підтримку реалізації Європейської політики сусідства.

Більшість коштів буде спрямовано на реалізацію заходів в межах програм секторальної бюджетної підтримки, зазначили в Представництві ЄС.

Значну частину цих коштів - 689 млн. гривень - призначено для реалізації транспортної стратегії України.

В межах цих напрямків Україна взяла на себе зобов'язання щодо виконання 11 показників в різних під-секторах транспортної галузі.

З тим, щоб забезпечити отримання цих коштів, Україна також повинна продемонструвати відповідність вимогам щодо реалізації стратегії розвитку транспортного сектору, макроекономічної стабільності і управління державними фінансами, підкреслили у Представництві Євросоюзу.

Загалом впродовж 2011-2014 років кошти програми бюджетної підтримки будуть переказані чотирма траншами до державного бюджету України.

Очікується, що перший авансовий транш на загальну суму понад 127 млн. гривень буде переказано в середині 2011 року.

Євросоюз надасть Україні понад мільярд гривень на бюджетну підтримку


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті