Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:37 | London, Apr 26 04:37 | New York, Apr 26 00:37
Shanghai, Apr 26 12:37 | Tokyo, Apr 26 13:37 | Sydney, Apr 26 15:37

Французька компанія планує збудувати на Вінниччині цементний завод



24 січня 2011 в 14:30 - Ілона Чіркова


Французька компанія планує збудувати на Вінниччині цементний завод

Французька компанія Vicat має намір збудувати сучасний цементний завод у Шаргородському районі Вінницької області.



Про це повідомив голова облдержадміністрації за підсумками переговорів з інвесторами. З реальним втіленням аналогічного проекту – поки єдиного в СНД – Микола Джига ознайомився у Казахстані. Зокрема, він відвідав новозбудований цементний завод потужністю 1,2 млн. тонн цементу в рік. Підприємство працює на основі новітньої енергозберігаючої технології – т. зв. "сухого" методу. Окрім економічності сухий спосіб істотно покращує умови праці і екологічний стан промислової зони.

Подібне виробництво інвестор планує запустити на Вінниччині. Поклади вапняку в розмірі 120 млн. тонн, розвідані в області, дозволяють створити потужності на рівні 1-1,3 млн. тонн цементу в рік. Здати в експлуатацію завод передбачається за 2,5 року. Лише на виробництві буде створено 500 нових робочих місць з середньою зарплатою не менше 5 тис. грн. Прогнозується валовий дохід в межах 1 млрд. грн. Попередньо інвестиційну вартість проекту оцінюють у 200 млн. доларів США. Окупиться він за три роки.
Представник компанії інвестора Станіслав Панько зазначив, додаткові інвестиції вкладатимуться також в інфраструктуру.

За місяць компанія планує відрядити до області робочу групу у складі своїх експертів. Вона має відпрацювати з місцевою владою алгоритм реалізації проекту.

Микола Джига заявив, що залучення потужних інвестицій і реалізація вискокотехнологічних проектів – його пріоритет на посаді голови облдержадміністрації. Адже це дає можливість створити нові якісні робочі місця, збільшити регіональний валовий продукт і надходження до бюджету. Це буде знаковий проект для області і серйозний об’єкт для країни.

На сьогодні цементна галузь України представлена 15 заводами.

Французька компанія планує збудувати на Вінниччині цементний завод


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті