Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:10 | London, Apr 26 15:10 | New York, Apr 26 11:10
Shanghai, Apr 26 23:10 | Tokyo, Apr 27 00:10 | Sydney, Apr 27 02:10

МВФ побачив, що в Україні погіршуються умови ведення бізнесу

МВФ побачив, що в Україні погіршуються умови ведення бізнесу




16 лютого 2011 в 18:51 - Роман Зайцев


МВФ побачив, що в Україні погіршуються умови ведення бізнесу

Незважаючи на поліпшення макропоказників економічного розвитку України, в ній погіршуються умови ведення бізнесу. Про це заявив представник МВФ в Україні Макс Альєр на 4-ій конференції Інституту Адама Сміта, присвяченій нерухомості.



"На макрорівні показники виглядають позитивно і у низці галузей можна побачити, що відновлюється попит. Економіка виходить із кризи. Утім, за таких результатів розкриваються проблеми у системі і деяких галузях", - сказав він.

Серед них представник МВФ називає податкове законодавство і питання митного регулювання.

"Окрім цього, у сільському господарстві є квотування продажу зерна і абсолютно непрозорий розподіл квот. Ці проблемні питання можна наводити до нескінченості. На все це скаржаться, і це створює бізнес-середовище, яке погіршується", - наголосив Альєр.

За його словами, ці питання хвилюють інвесторів тому що Україна є країною "із великим потенціалом".

"Якщо не ліквідувати ці слабкі місця - потенціал не буде реалізований, а темпи зростання будуть нівельовані. Треба більше зробити, щоб Україна стала в один ряд із країнами Центральної і Східної Європи", - підсумував представник МВФ.

МВФ побачив, що в Україні погіршуються умови ведення бізнесу


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті