Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:43 | London, Apr 26 07:43 | New York, Apr 26 03:43
Shanghai, Apr 26 15:43 | Tokyo, Apr 26 16:43 | Sydney, Apr 26 18:43

ГПУ перевіряє Аграрний фонд

ГПУ перевіряє Аграрний фонд




10 вересня 2010 в 15:10 - Роман Зайцев


ГПУ перевіряє Аграрний фонд

З 30 серпня Генеральна прокуратура проводить перевірку Аграрного фонду України – основного державного агента, що працює на ринку зерна.  



Доручення перевірки держоператора йде від Президента України, і до неї, крім співробітників Генеральної прокуратури, залучені фахівці ГоловКРУ.

«Організована перевірка дотримання законів, які регулюють питання діяльності ринку зерна та його експорту за межі держави», – повідомив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко. Він уточнив, що зокрема, прокуратура перевіряє дії фонду при товарних і фінансових інтервенціях.

Період перевірки охоплює, зокрема, літні місяці, коли фонд реалізував трейдерам у рахунок боргу по ПДВ частину зерна продовольчого резерву, що являло собою недоторканий запас і не підлягало продажу.

В Аграрному фонді підтвердили факт перевірок, проте офіційний коментар пообіцяли надати тільки після їх закінчення – після підписання акту. Коли ж може бути завершена перевірка, на сьогодні не знають ні в Прокуратурі, ні в Аграрному фонді.

«Дуже великий обсяг роботи, вони не встигають перевірити все, що хочуть перевірити», – неофіційно повідомив один зі співробітників фонду. Начальник відділу контрольно-ревізійної роботи Управління бухобліку, звітності та ревізійної роботи Міністерства аграрної політики, якому підпорядкований Аграрний фонд, Тетяна Курінна також не коментувала факт ревізії АФ.

Нагадаємо, у рамках фінансових інтервенцій з даними на 28 серпня Аграрний фонд закупив 135 тис. тонн зерна врожаю 2010 року – продовольче зерно, пшениця 1-го і 2-го класів. За планом, озвученому міністром аграрної політики Миколою Присяжнюком, фонд має закупити до 4 млн тонн зерна.

ГПУ перевіряє Аграрний фонд


Новини Статті Аналітика
Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Аграрний фонд проведе торги щодо закупівлі цукру, сухого молока і вершкового масла Аграрний фонд проведе торги щодо закупівлі цукру, сухого молока і вершкового масла Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Суд заборонив ревізорам перевіряти Суд заборонив ревізорам перевіряти "Укртатнафту" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Аграрний фонд закупить у Аграрний фонд закупить у "Хліб Інвестбуду" 895 тис. т зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
КРУ Запорізької області займеться КРУ Запорізької області займеться "тендерними махінаціями" "Дніпроенерго" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті