Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:36 | London, Apr 26 05:36 | New York, Apr 26 01:36
Shanghai, Apr 26 13:36 | Tokyo, Apr 26 14:36 | Sydney, Apr 26 16:36

Добровольці ООН закликають очистити Одесу від сміття



18 січня 2011 в 14:30 - Ілона Чіркова


Добровольці ООН закликають очистити Одесу від сміття

Волонтери національної екологічної компанії "Зробимо Україну чистою", що діють під егідою програми "Волонтери ООН", закликають очистити курортну Одесу від сміттєвих звалищ.



На прес-конференції координатор програми Джованні Моцареллі заявив, що мета проекту - домогтися зміни ставлення українців до навколишнього середовища, причому об’єднати одиничні заходи в рух національного масштабу.

Перший етап масштабної акції - спільний з громадськістю Одещини пошук стихійних сміттєвих звалищ - з метою подальшої організованою прибирання зелених зон регіону.

За словами Дж. Моцареллі, поки екологічна ситуація в Одесі залишає бажати кращого.

Він зазначив, що екологічна ініціатива націлена передусім на ліквідацію несанкціонованих звалищ і розрахована головним чином на активних добровольців, за допомогою яких можна виявити місця скупчення сміття і створити базу даних.

Дж. Моцареллі закликав одеситів і жителів області надсилати фотографії на сайт проекту, а також вказувати їх місцезнаходження.

За його словами, важливо визначити до 1 березня зони найбільшого засмічення, а 16 квітня волонтери організують масову прибирання зелених територій від сміття.

До участі в акції планується залучити до 50 тисяч волонтерів.

Добровольці ООН закликають очистити Одесу від сміття


Новини Статті Аналітика
ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ООН прогнозує Україні рекордний врожай зерна ООН прогнозує Україні рекордний врожай зерна Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В ООН кажуть, що зернові квоти нашкодять Україні В ООН кажуть, що зернові квоти нашкодять Україні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В ООН очікують різкого зростання попиту на енергоресурси В ООН очікують різкого зростання попиту на енергоресурси У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Японія попросила допомоги в МАГАТЕ і США Японія попросила допомоги в МАГАТЕ і США Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті