Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:05 | London, Apr 26 10:05 | New York, Apr 26 06:05
Shanghai, Apr 26 18:05 | Tokyo, Apr 26 19:05 | Sydney, Apr 26 21:05

Євросоюз покарає Україну за непрозорість держзакупівель

Євросоюз покарає Україну за непрозорість держзакупівель




23 лютого 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


Євросоюз покарає Україну за непрозорість держзакупівель

Європейський Союз вирішив призупинити надання Україні бюджетної підтримки в розмірі 116 млн. євро.



Про це повідомляє Kyiv Post із посиланням на джерело, близьке до переговорних груп ЄС і України щодо Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі.

За словами співрозмовника видання, це призупинення ЄС мотивує тим, що українська сторона, незважаючи на обіцянки, не прийняла узгоджений варіант закону про державні закупівлі, прийнятий ще в липні 2010 року, згідно з яким процедура держзакупівель стає більш прозорою і різко обмежуються закупівлі в одного учасника.

Згодом до цього закону була внесена низка поправок, які розширюють можливості використання закупівель в одного учасника.

За даними джерела, надання бюджетної допомоги Києву з боку Брюсселя відновиться тільки після внесення відповідних поправок до чинного закону.

Видання відзначає, що представництво ЄС в Україні цю інформацію не підтверджує, але і не спростовує.

Як повідомлялося, в кінці грудня 2010 року ЄС уже звертав увагу уряду України на те, що відхилення від цих принципів може поставити під загрозу надання подальшої бюджетної підтримки Євросоюзу.

Євросоюз покарає Україну за непрозорість держзакупівель


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" хоче експортувати в 2011 році понад 150 мільярдів кубометрів газу Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті