Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 17:27 | London, Apr 19 15:27 | New York, Apr 19 11:27
Shanghai, Apr 19 23:27 | Tokyo, Apr 20 00:27 | Sydney, Apr 20 02:27

"Газпром" хоче експортувати в 2011 році понад 150 мільярдів кубометрів газу

"Газпром" хоче експортувати в 2011 році понад 150 мільярдів кубометрів газу




19 травня 2011 в 18:40 - Роман Зайцев


"Газпром" хоче експортувати в 2011 році понад 150 мільярдів кубометрів газу

ВАТ "Газпром" підняло план експорту газу на 2011 рік з 151,5 мільярда кубометрів газу до 155 мільярдів кубометрів газу.



Про це повідомив заступник голови правління газового концерну Олександр Медведєв на Європейській конференції з підземного зберігання газу, передає "Інтерфакс".

Він повідомив, що в січні правління "Газпрому" прийняло рішення про доведення потужностей концерну за кордоном до 5% від річного обсягу експортних поставок.

До 2015 року обсяг зберігання "Газпрому" за кордоном повинен вирости до 4,93 мільярда кубометрів з 2,68 мільярда кубометрів в 2011 році.

Принципове зростання обсягів зберігання повинно припасти на 2014 рік.


Медведєв пояснив, що "Газпрому" потужності зберігання потрібні для забезпечення безперервності постачань до Європи.

Недолік цих потужностей може призвести до "зриву поставок і ажіотажу на ринку, і сподіваємося, що підстави і цілі володіння потужностями зберігання будуть враховані регуляторами", додав він.

Заступник голови правління відзначив, що "Газпром" реалізує проекти будівництва ПСГ у Європі тільки на умовах виключення з зобов‘язань щодо забезпечення допуску третіх осіб.

При цьому він підкреслив, що "Газпром" не хоче заробляти на перепродажу потужностей зберігання, а зберігати газ.

"Газпром" хоче експортувати в 2011 році понад 150 мільярдів кубометрів газу


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті