Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:12 | London, Apr 26 17:12 | New York, Apr 26 13:12
Shanghai, Apr 27 01:12 | Tokyo, Apr 27 02:12 | Sydney, Apr 27 04:12

Розмір штрафу за незаконнну експлуатацію об’єктів містобудування становитиме від 17 до 850 тис.грн.

Розмір штрафу за незаконнну експлуатацію об’єктів містобудування становитиме від 17 до 850 тис.грн.




6 грудня 2010 в 15:41 - Ілона Чіркова


Розмір штрафу за незаконнну експлуатацію об’єктів містобудування становитиме від 17 до 850 тис.грн.

Верховною Радою було зареєстровано проект закону «Про регулювання містобудівної діяльності (щодо скорочення дозвільних процедур у будівництві)».



Суб‘єктом законодавчої ініціативи виступив Кабінет Міністрів України. Проектом передбачається внести ряд змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Земельний кодекс України, Цивільний процесуальний кодекс і так далі.

Цікавими представляються зміни, що стосується норм КпАП. Зокрема, передбачається введення для громадян адмінвідповідальності за експлуатацію об‘єктів містобудування, не прийнятих в експлуатацію. Розмір штрафу буде коливатися від 17 до 850 тисяч гривень в залежності від складності об‘єкта.

Що стосується відповідальності за експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будиночків не прийнятих в експлуатацію, то розмір штрафу буде залежати від загальної площі будівель.

Так, якщо загальна площа будови не перевищує 100 кв.м., штраф становитиме від 1700 до 2550 гривень. Якщо площа становить від 100 до 200 кв.м., штраф буде варіюватися від 3400 до 4250 гривень.

Розмір штрафу за незаконнну експлуатацію об’єктів містобудування становитиме від 17 до 850 тис.грн.


Новини Статті Аналітика
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
На На "Азовсталі" припиняється експлуатація мартенівських печей Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті