Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:58 | London, Apr 26 11:58 | New York, Apr 26 07:58
Shanghai, Apr 26 19:58 | Tokyo, Apr 26 20:58 | Sydney, Apr 26 22:58

Ощадбанк реструктуризував борг "Нафтогазу"

Ощадбанк реструктуризував борг "Нафтогазу"




22 вересня 2010 в 14:45 - Роман Зайцев


Ощадбанк реструктуризував борг "Нафтогазу"

Обсяг кредитування Ощадбанком НАК "Нафтогаз України" скоротився приблизно на 28% у першому півріччі 2010 року - з 29 млрд. гривень на кінець 2009 року і склав майже половину кредитного портфеля банку.  



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings.

"Після реструктуризації кредитів цієї компанії в першій половині 2010 року, термін погашення кредитів "Нафтогазу" наступає в першому кварталі 2015 року", - наголошується в матеріалах агентства.

Fitch додає, що банк не зазнав економічних збитків у ході реструктуризації, і фондування від Національного банку України на таке кредитування також було реструктуроване, забезпечивши відповідність термінів погашення фондування і термінів за кредитами "Нафтогазу".

"Фактично Ощадбанк відіграє роль квазіагента в розподілі державного фінансування для "Нафтогазу", при цьому банк має можливість збільшувати прибуток до відрахувань в резерви і здатність абсорбувати збитки", - відзначає рейтингове агентство.

"Нафтогаз України" об‘єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни.

Компанія є монополістом із транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією України.

Ощадбанк заснований в 1991 році. Всі його акції належать державі. Згідно з даними НБУ, на 1 липня 2010 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідав третє місце серед 176 банків, що діяли в країні.

Ощадбанк реструктуризував борг "Нафтогазу"


Новини Статті Аналітика
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch знизило рейтинги Греції Fitch знизило рейтинги Греції Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" витратив 5,3 мільярда рублів через "газову війну" з Україною У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті