Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:12 | London, Apr 26 07:12 | New York, Apr 26 03:12
Shanghai, Apr 26 15:12 | Tokyo, Apr 26 16:12 | Sydney, Apr 26 18:12

Компанії Goldman Sachs доведеться заплатити величезний штраф

Компанії Goldman Sachs доведеться заплатити величезний штраф




9 вересня 2010 в 11:35 - Уляна Роїк


Компанії Goldman Sachs доведеться заплатити величезний штраф

Компанії Goldman Sachs потрібно заплатити штраф у розмірі 20 мільйонів фунтів стерлінгів, за рішенням  фінансового регулятивного органу Великобританії.  



Управління з фінансових послуг проводило розслідування в справі шахрайства  інвестиційного банку Goldman Sachs, на міжнародному рівні по відношенні до співпраці з американською компанією.

Управління з фінансових послуг відкрило розслідування у справі банку в квітні після того як SEC звинуватив Goldman в шахрайстві, по відношенні до інвесторів в складній операції, пов’язаній з іпотечними цінними паперами, під назвою Abacus. SEC стверджує, що Goldman не повідомив про те, що один з хедж-фондів, який виступав проти таких операцій, скористався деякими з іпотечних кредитів, які належали до портфоліо компанії, що вартувало інвесторам 1 млрд. доларів.

Репутацію Goldman, найвідомішого інвестиційного банку у світі, підсували повідомленнями про те, що в період фінансової кризи, банк вирішував інтереси одних клієнтів за рахунок інтересів інших.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

SEC (United States Securities and Exchange Commission) - Комісія з цінних паперів і бірж (США), агентство уряду США головний орган, що здійснює функції нагляду та регулювання американського ринку цінних паперів.

 

Компанії Goldman Sachs доведеться заплатити величезний штраф


Новини Статті Аналітика
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті