Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:53 | London, Apr 26 18:53 | New York, Apr 26 14:53
Shanghai, Apr 27 02:53 | Tokyo, Apr 27 03:53 | Sydney, Apr 27 05:53

Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити



25 лютого 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити

Опитані банківські фахівці стверджують, що шанси на отримання кредиту в 2011 р. будуть мати лише ті компанії, які працюють більше одного року.



При цьому їх діяльність має бути прибутковою.

Олег Кругляк, директор департаменту корпоративного бізнесу банку "Київська Русь" пояснює те, що щойно створене підприємство має мінімальні шанси на отримання кредиту. Банки просто не фінансують підприємців на нульовому циклі розвитку бізнесу.

Найбільші шанси отримати згоду банку на видачу кредиту у підприємств, які успішно пережили кризу і мають прозору структуру.

Віталій Макаров, начальник управління розвитку малого та середнього бізнесу Дельта Банку заявляє, що перевага віддається тим підприємствам, які встояли під час кризи івели свою діяльність протягом останніх двох років.

Начальник управління розвитку малого та середнього бізнесу Банку Кіпру Руслан Співак продовжив, що зараз основна війна за клієнта зосереджена навколо прозорого бізнесу, який з мінімальними втратами пережив піковий кризовий час.

До категорії таких клієнтів належать ті, хто вже більше 3-5 років на ринку, має прозору, чітко організовану структуру, а також диверсифіковані напрямки, бізнес з грошовим потоком, який збалансовано генеруються.

Також компанії, яка хоче отримати позику в банку, необхідно вести прибуткову діяльність.

Олег Кругляк звернув увагу на те, як правило, фінансові організації встановлюють мінімальний термін, протягом якого мале підприємство повинно не тільки проіснувати, але і показати прибуток.

Керівник напрямку з розвитку малого та середнього бізнесу VAB Банку  Антон Новосельцев продовжив, що  найбільший шанс будуть мати клієнти з терміном роботибізнесу від 1-2 років, з позитивною динамікою діяльності за останні 6-9 місяців, або в порівнянні з минулим роком.

Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті