Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:08 | London, Apr 26 16:08 | New York, Apr 26 12:08
Shanghai, Apr 27 00:08 | Tokyo, Apr 27 01:08 | Sydney, Apr 27 03:08

Банк Японії знизив економічну оцінку

Банк Японії знизив економічну оцінку




7 жовтня 2010 в 10:36 - Оксана Кадай-Гриців


Банк Японії знизив економічну оцінку

Банк Японії знизив оцінку японської економіки вперше з січня 2009 року, відзначивши, що відновлення сповільнюється, оскільки експорт падає в умовах глобальних хвилювань і зміцнення єни.  



У щомісячній економічній доповіді Центробанк заявив, що економіка країни все ще демонструє ознаки помірного відновлення, але його темпи сповільнюються.
Темпи зростання експорту і виробництва останнім часом знижуються, а відвантаження майже у всіх секторах, включаючи автомобільний, зменшуються у зв’язку зі зростанням єни.
Однак Центробанк як і раніше вважає, що економіка продовжить відновлюватися в помірному темпі після тимчасового спаду.
У вівторок Банк Японії пообіцяв закачати більше грошей в економіку і тримати ключову ставку практично на нулі, здивувавши ринки і випередивши ФРС з точки зору застосування нових економічних стимулів.
 

Банк Японії знизив економічну оцінку


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності
На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Банк Японії залишив ключову облікову ставку без змін Банк Японії залишив ключову облікову ставку без змін Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 25.01.2011. Банк Японії залишає облікову ставку незмінною Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 25.01.2011. Банк Японії залишає облікову ставку незмінною

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті