Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:54 | London, Apr 26 01:54 | New York, Apr 25 21:54
Shanghai, Apr 26 09:54 | Tokyo, Apr 26 10:54 | Sydney, Apr 26 12:54

Обсяги виробництва автомобілів в Україні впали на 1%

Обсяги виробництва автомобілів в Україні впали на 1%




15 листопада 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


Обсяги виробництва автомобілів в Україні впали на 1%

Обсяги виробництва автотранспортних засобів в Україні за 10 міс. 2010 р. впали на 1% у порівнянні з відповідним періодом минулого року - до 63,2 тис. шт. Про це повідомляє прес-служба Асоціації автовиробників України (Укравтопром).  



Так, виробництво легкових автомобілів знизилося на 7%, а комерційних авто та автобусів збільшилося на 113% і 133% відповідно, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Всього за 10 міс. 2010 р. вироблено 53 тис. 490 автомобілів і автобусів, що на 1% нижче показника минулого року. З них: легкові автомобілі - 56,8 тис. шт.; Комерційні (вантажні) автомобілі - 4 тис. 265 шт.; Автобуси - 2 тис. 126 шт.

Загальне падіння зумовлене скороченням обсягів виробництва та збирання легкових автомобілів, в той же час виробництво автобусів та комерційних автомобілів за той же період зросло більш ніж в 2 рази.

Найбільшими виробниками автотранспортних засобів залишаються "Запорізький автозавод" і корпорація "Богдан", які покривають 80% загального виробництва цього виду техніки.

Обсяги виробництва автомобілів в Україні впали на 1%


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті