Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:16 | London, Apr 26 17:16 | New York, Apr 26 13:16
Shanghai, Apr 27 01:16 | Tokyo, Apr 27 02:16 | Sydney, Apr 27 04:16

Bentley відкликає сотні автомобілів через проблему з емблемою на капоті

Bentley відкликає сотні автомобілів через проблему з емблемою на капоті




23 вересня 2010 в 09:28 - Уляна Роїк


Bentley відкликає сотні автомобілів через проблему з емблемою на капоті

Керівництво британської автомобілебудівної компанії Bentley Motors Ltd. оголосило про відкликання близько 600 автомобілів з емблемою на капоті, яка може становити потенційну небезпеку для пішоходів, передає в четвер телеканал CNN з посиланням на Національну адміністрацію безпеки дорожнього руху США (NHTSA).  



Мова йде про фірмову емблему у вигляді латинської літери B, яка летить, на передній частині капота, яка при ударі автоматично забирається всередину кузова, відповідно до вимог безпеки. Фахівці встановили, що механізм може заіржавіти і не спрацювати.

"У крайніх випадках емблема" B "може не забратися при ударі. Такий дефект може привести до додаткової травми при зіткненні з пішоходом".

Такі моделі як Arnage, Brooklands і Azure, які випущені з 2007 по 2009 рік в загальному обсязі - 596 автомобілів будуть відкликані.

Британська компанія Bentley Motors, що входить до складу німецького концерну Volkswagen Group, спеціалізується на випуску автомобілів преміум класу.
 

Bentley відкликає сотні автомобілів через проблему з емблемою на капоті


Новини Статті Аналітика
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Богдан" у квітні виготовив на 30,9% автомобілів більше Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україні загрожує дефіцит японських авто Україні загрожує дефіцит японських авто Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
General Motors до 2015 р. збільшить продажі автомобілів до КНР більш ніж удвічі General Motors до 2015 р. збільшить продажі автомобілів до КНР більш ніж удвічі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні зросли продажі нових авто на 73% В Україні зросли продажі нових авто на 73% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті