Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:37 | London, Apr 26 19:37 | New York, Apr 26 15:37
Shanghai, Apr 27 03:37 | Tokyo, Apr 27 04:37 | Sydney, Apr 27 06:37

Україні загрожує дефіцит японських авто

Україні загрожує дефіцит японських авто




26 квітня 2011 в 14:00 - Роман Зайцев


Україні загрожує дефіцит японських авто

У зв'язку з наслідками землетрусу в Японії, з кінця літа в Україні очікуються проблеми з поставками автомобілів деяких японських брендів.



Про це виданню "Дело" повідомив менеджер з маркетингу компанії Subaru України Олег Давиденко,

Він вважає, що черги на автомобілі марки Subaru можуть виникнути в кінці літа - на початку осені.

"У зв‘язку із землетрусом Subaru була змушена частково зупинити виробництво, тому до осені ми очікуємо проблеми з поставками", - сказав він.

Приблизно в цей же період часу проблеми з наявністю автомобілів почнуться у Mazda і Suzuki.

За словами генерального директора ДП "АВТО Інтернешнл", офіційного імпортера автомобілів Mazda і Suzuki в Україні, Олени Дуніної, брак автомобілів Mazda і Suzuki очікується на початку осені.

"Деякі виробничі потужності Mazda і Suzuki знаходяться на постраждалих територіях Японії. Тому наприкінці літа ми очікуємо брак автомобілів деяких комплектацій", - сказала вона.

При цьому Дуніна запевнила, що проблеми з браком автомобілів будуть носити тимчасовий і не масовий характер.

У компанії Honda і Toyota не змогли сказати про можливі проблеми з поставками автомобілів.

"Як саме ситуація в Японії позначиться на Україну, ми поки не готові сказати. Зараз йде оцінка впливу", - сказала менеджер з піару компанії Honda Ukraine Олена Чеженко.
Більш оптимістичні імпортери Mitsubishi і Nissan.

Директор департаменту маркетингу та реклами компанії "Торговий дім - НІКО", офіційного імпортера Mitsubishi Motors в Україні Ярослав Вовк відзначив, що ситуація з постачанням запасних частин, комплектуючих продовжує поліпшуватися.

"Mitsubishi Motors повідомила про відновлення безперервного виробництва з 18 квітня. Всі питання, пов‘язані з доставкою автомобілів, вирішуються у звичайному робочому порядку. Складнощів бути не повинно", - сказав він.

Менеджер компанії Nissan-Україна Володимир Іванов сказав, що у найближчі півроку в його компанії вистачить автомобілів для реалізації.

"Заводи Nissan розташовані по всьому світу, і в Росії, і в Італії, у Мексиці. Крім того, у компанії дуже широка база постачальників. Тому ми не очікуємо серйозних проблем з поставками автомобілів", - зазначив він.

Україні загрожує дефіцит японських авто


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті