Kyiv, Apr 26 13:41 | London, Apr 26 11:41 | New York, Apr 26 07:41
Shanghai, Apr 26 19:41 | Tokyo, Apr 26 20:41 | Sydney, Apr 26 22:41

3 лютого 2011 в 12:53 - Роман Зайцев

Виставка Internet TRADING EXPO 2011

4-5 березня відбудеться виставка про біржову торгівлю INternet TRADING EXPO, організатором якої виступає "Українська біржа".

Інтернет-трейдінг став доступним українцям не так давно, але з кожним роком він стає все більш популярним. Історії відомо досить багато прикладів, коли за допомогою біржової торгівлі прості люди за короткий строк ставали мільйонерами. Але просто бажання розбагатіти для успішної роботи на ринку цінних паперів недостатньо. Тому перш, ніж поринути в біржову торгівлю, необхідно ознайомитися з суттю самого трейдінга, відвідати повчальні семінари або пройти початкові курси трейдерів.

Навчання трейдінгу допоможе вам добитися успіху в біржовій торгівлі і примножити свій капітал.

З метою ознайомити приватних інвесторів з азами роботи фондового ринку "Українська біржа" організовує спеціалізовану виставку Internet TRADING EXPO – 2011.

Internet TRADING EXPO – 2011 відбудеться 4–5 березня 2011 року в "Українському домі" (вул. Хрещатик, 2). Виставка проходить за підтримки інтернет-порталу FundMarket, генеральним партнером виступає інвестиційна група "Універ Капітал", спонсором - компанія "Гайнсфорт-онлайн".

Мета виставки — надати як можна більше інформації про основні інструменти фондового ринку і послуги, які пропонують інвестиційні компанії по самостійному трейдінгу, участі в інститутах спільного інвестування або вкладенню коштів до недержавних пенсійних фондів.

На виставці ви зможете отримати консультації представників крупних інвестиційних компаній, які проведуть лекції і семінари, презентації і майстер-класи, поспілкуватися з однодумцями і вибрати зручний саме для вас спосіб інвестування і компанію-брокера, через яку ви б хотіли торгувати.

Якщо ж у вас є певний досвід роботи з цінними паперами і торгівлі на фондовому ринку, познайомившись з професіоналами високого рівня, ви зможете вдосконалити свої знання й уміння і досягти ще більших фінансових висот!

Свої послуги на виставці нададуть провідні онлайн-брокери, інвестиційні компанії і компанії по управлінню активами України. Серед учасників: ІК "Проспект Інвестментс", ІГ "Сократ", "Драгон Капітал", "Кинто", "АРТ КАПІТАЛ", брокерський дім "Откритіє", "Сортіс", "Алор-Україна", Itrader, I-NVEST.

Медіа-партнери: інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна", Finance.ua, Tochka.net, Prostobiz.ua, журнал "Ваші гроші", інтернет-портал e-Trading, Інвестиції.орг.

Виставка Internet TRADING EXPO 2011

Набула чинності постанова Кабміну про біржову торгівлю агропродукцією Набула чинності постанова Кабміну про біржову торгівлю агропродукцією Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Машинобудівники ДТЕК з початку року виготовили п’ять вугільних комбайнів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль