Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:01 | London, Apr 19 11:01 | New York, Apr 19 07:01
Shanghai, Apr 19 19:01 | Tokyo, Apr 19 20:01 | Sydney, Apr 19 22:01

Нафта стабільна на позначці двотижневого мінімуму

Нафта стабільна на позначці двотижневого мінімуму
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




27 вересня 2010 в 09:38 - Христина


Нафта стабільна на позначці двотижневого мінімуму

Нафта стабільна в понеділок, тримаючись недалеко від двотижневого максимуму близько $77, досягнутого раніше, на фоні зниження долара і відродження апетиту до ризику.  



Листопадові ф’ючерси на американську легку нафту опустилися на $0,03 до $76,46, після того, як піднялися до $76,85, найвищої позначки з 14 вересня. Ф’ючерси на нафту сорту Brent скоротилися на $0,11 до $78,76.

"Долар ослабшав і це буде підтримувати ціни на нафту, - сказав Марк Перван з ANZ. - Якщо поглянути на дані Комісії з термінової біржової торгівлі, то видно, що також було і якесь закриття коротких позицій".

"Ринок сприйняв дані про товари тривалого користування в США як каталізатор покупки", - додав він.

Число нових замовлень на широкий спектр товарів тривалого користування в США збільшилася в серпні, а ділові витрати значно виросли, вказуючи на те, що різке літнє уповільнення економіки підходить до кінця.

Проте продажі нових будинків у серпні залишилися на колишньому рівні, підтверджуючи, що ситуація все ще далека від ідеальної.

Венесуелу влаштовують світові ціни на нафту і вона буде закликати до збереження поточних рівнів виробництва на засіданні Організації країн-експортерів нафти у Відні 14 жовтня, заявив міністр нафтової промисловості країни.

Міністр нафтової промисловості Кувейту також сказав, що ОПЕК залишить квоти незмінними.

ОПЕК не змінює квоти вже майже два роки, з тих пір, як оголосила про рекордне скорочення видобутку в грудні 2008 року, намагаючись справитися з низькими цінами і слабким попитом.

Світові акції виросли, а долар впав у п’ятницю, так як економічні дані одночасно підсилили надію на прискорення відновлення і підкріпили чутки про те, що ФРС продовжить кількісне пом’якшення.

 

Нафта стабільна на позначці двотижневого мінімуму


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті