Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:04 | London, Apr 26 20:04 | New York, Apr 26 16:04
Shanghai, Apr 27 04:04 | Tokyo, Apr 27 05:04 | Sydney, Apr 27 07:04

Windjet буде здійснювати перельоти в популярному напрямку до Італії

Windjet буде здійснювати перельоти в популярному напрямку до Італії




2 грудня 2010 в 13:55 - Уляна Роїк


Windjet буде здійснювати перельоти в популярному напрямку до Італії

Новий малобюджетний авіаперевізник, який в найближчий час прийде в Україну, буде здійснювати перельоти в популярному напрямку - до Італії, а от авіакомпаній, які бажають літати по внутрішнім українським маршрутам - немає, розповів експерт. 



За його словами, український ринок авіаперевезень - дуже привабливий, тому якщо авіакомпанія отримає дозвіл від української влади, то цілком може працювати на території України.

А ось появи нових малобюджетних авіакомпаній на внутрішніх маршрутах по Україні чекати не варто, тому що навряд чи яка-небудь компанія захоче працювати в цьому сектору.

З 30 березня 2011 італійська low-cost авіакомпанія малобюджетна Windjet відкриває прямі рейси сполученням Ріміні, повідомив піар-представник авіаперевізника.

За його словами, рейси виконуватимуться один раз на тиждень по середах. Крім того, в аеропорту Ріміні Windjet буде стикувати київський рейс з власними рейсами на Сицилію - у Катанію і Палермо.

Продаж квитків вже відкритий на сайті авіакомпанії. Переліт з урахуванням зборів в обидві сторони по маршруту Київ-Ріміні обійдеться в 137 євро. Квиток на рейс з Києва зі стикуванням через Ріміні в Палермо обійдеться в 176 євро, а в Катанію - в 175 євро.

Вартість перевезення багажу становить 7 євро за кожну сумку. Ріміні розташований на березі Адріатичного моря. Відстань до Мілана 329 км, до Венеції 270 км, до Риму - 400 км.

Примітно, що в Державній авіаційній адміністрації України повідомили, що поки ніяких документів, необхідних для початку рейсів, Windjet не подавав.


 

Windjet буде здійснювати перельоти в популярному напрямку до Італії


Новини Статті Аналітика
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі "стабільного" на "негативний" Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Італія може виділити до 1 млрд. євро країнам Південного Середземномор’я Італія може виділити до 1 млрд. євро країнам Південного Середземномор’я Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Італія може підвищити відсоткові ставки через інфляційні прогнози Італія може підвищити відсоткові ставки через інфляційні прогнози Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Оренда гелікоптера для Віктора Януковича обійдеться у 7,5 млн. грн./рік Оренда гелікоптера для Віктора Януковича обійдеться у 7,5 млн. грн./рік Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті