Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 23:05 | London, Apr 26 21:05 | New York, Apr 26 17:05
Shanghai, Apr 27 05:05 | Tokyo, Apr 27 06:05 | Sydney, Apr 27 08:05

"Візз Ейр" заявляє про намір відмовитися від "Борисполя"

"Візз Ейр" заявляє про намір відмовитися від "Борисполя"




14 січня 2011 в 07:28 - Ілона Чіркова


"Візз Ейр" заявляє про намір відмовитися від "Борисполя"

З аеропорту "Київ" (Жуляни) будуть запущені регулярні міжнародні рейси: авіакомпанія "Візз Ейр" заявляє про намір відмовитися від "Борисполя" як аеропорту базування, пише газета "Економічні вісті".



Компанія"Візз Ейр Україна" змінює аеропорт базування з "Борисполя" на "Київ" (Жуляни), переводячи туди всі свої рейси. Ніяких деталей рішення в "Візз Ейр" не розкривають, обіцяючи викласти всі факти під час прес-конференції 14 січня.

У "Жулянах" виданню повідомили, що є домовленість про перехід авіакомпанії в цей аеропорт з початком літньої навігації цього року, тобто з кінця березня.

У аеропорту"Бориспіль" здивовані такою новини і, за словами прес-секретаря підприємства Оксани Ожіговой, не розуміють мотивації компанії.

Ожігова каже, що на сьогоднішній день забезпечити належний рівень обслуговування базування, зльоту і посадки такого типу літака, як Airbus-320 (формує основу флоту "Візз Ейр"), може в Україні тільки аеропорт "Бориспіль" .

Тим більше несподіваним рішення"Візз Ейр" стало для представників "Борисполя" через те, що зовсім недавно авіакомпанія змінила свій базовий міжнародний термінал з B на F.

Ожігова говорить, що разом з МАУ "ВіззЕйр" стала першою авіакомпанією, що відправила 31 жовтня 2010 свої рейси з терміналу F. Основним стимулюючим фактором зміни терміналу для авіакомпаній стало те, що при тому ж рівні аеропортових тарифів, що і в терміналі В, вони отримали набагато вищий рівень комфорту і сервісу.

Також у "Борисполі" підкреслили, що ніяких документів про припинення співпраці з "Візз Ейр" на підприємстві немає, так само як і офіційних заяв з боку компанії про подібні наміри.

В "Жулянах" не поділяють скепсис представників "Борисполя" щодо технічних можливостей аеропорту. Заступник гендиректора аеропорту "Київ" Олег Петровський говорить, що за останні пару років аеропорт був капітально реконструйований. За гроші, виділені за програмою Євро-2012, подовжена злітно-посадкова смуга (відповідно до технічних вимог до обслуговування літаків Boeing і Airbus), відремонтовано будівлю аеровокзалу, завершується монтаж світлосигнальної системи, що дозволить перевести аеропорт на цілодобовий режим роботи . Ці роботи планується завершити якраз до часу приходу нової авіакомпанії. Разом з тим представник аеропорту визнає, що вузьким місцем підприємства є термінальний комплекс споруди минулого століття і з пропускною здатністю 270 пасажирів на годину.

Перехід в"Київ" дозволить "Візз Ейр" скоротити витрати на аеропортові збори приблизно на 20%.

Разом з тим, експерти припускають, що"Візз Ейр" все-таки ще може змінити своє рішення - якщо "Бориспіль" запропонує компанії знижку на аеропортове обслуговування. Адже така модель бізнесу, як low-cost, робить вагомим чинником навіть незначні коливання будь-яких витрат.

"Візз Ейр" заявляє про намір відмовитися від "Борисполя"


Новини Статті Аналітика
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Бориспіль" закінчив рік із чистим прибутком у 418,542 млн. гривень Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Авіакомпанія Аеросвіт відкриває рейс Київ-Краснодар Авіакомпанія Аеросвіт відкриває рейс Київ-Краснодар Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
На будівництво нового аеровокзалу у Львові витратять ще півмільярда На будівництво нового аеровокзалу у Львові витратять ще півмільярда Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті