Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:48 | London, Apr 19 07:48 | New York, Apr 19 03:48
Shanghai, Apr 19 15:48 | Tokyo, Apr 19 16:48 | Sydney, Apr 19 18:48

Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя"

Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя"




18 квітня 2011 в 17:40 - Роман Зайцев


Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя"

Україна 18 квітня підписала з Експортно-імпортним банком Китаю угоду про залучення кредиту в розмірі 2 млрд. доларів для будівництва інфраструктурних об'єктів в Київській області.



Про це qдеться у повідомленні прес-служби Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами ("Укрнацпроект").

Зокрема, за рахунок цих коштів фінансуватиметься створення залізничного сполучення між Києвом і державним міжнародним аеропортом "Бориспіль", а також будівництво нової окружної дороги навколо Києва, зазначається у повідомленні.

"Вважаю за необхідне зазначити, що підписання цієї угоди є знаковою подією, оскільки відкриває Україні двері до фінансування інших національних проектів, про що був підписаний меморандум на загальну суму 10 млрд. доларів. Ці кошти не вимагають обов‘язкових державних гарантій", - цитує прес-служба главу "Укрнацпроекта" Владислава Каськіва.

За прогнозами Каськіва, будівництво гілки почнеться в травні 2011 року.

Як повідомлялося, рамкова угода, укладена між ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" і Китайською національною корпорацією машинної індустрії і генеральних підрядів у вересні 2010 року, дозволяє Україні отримати кредитне фінансування в обсязі до 1 млрд. доларів.

Вона передбачає будівництво залізничної гілки протяжністю 8 км від Києва до аеропорту "Бориспіль", будівництво чотирьох вокзалів та забезпечення залізниці електропоїздами.

У квітні 2011 року уряд прийняв рішення про надання державних гарантій під кредит для реалізації проекту в розмірі 372,31 млн. гривень.

"Укрнацпроект" оцінює вартість будівництва залізничного сполучення між Києвом та аеропортом "Бориспіль" в 2979 млн. гривень.

Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя"


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті