Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:20 | London, Apr 26 17:20 | New York, Apr 26 13:20
Shanghai, Apr 27 01:20 | Tokyo, Apr 27 02:20 | Sydney, Apr 27 04:20

Вересень перевів індекс Standard & Poor’s до ряду найкращих

Вересень перевів індекс Standard & Poor’s до ряду найкращих




1 жовтня 2010 в 13:06 - Оксана Кадай-Гриців


Вересень перевів індекс Standard & Poor’s до ряду найкращих

 Американський індекс широкого ринку Standard & Poor’s продемонстрував за підсумками вересня найкращу динаміку за цей місяць з 1939 року.  



 У вересні підвищилися котирування всіх 10 галузей, що входять в індекс. 30 вересня S & P 500 упав 0,3 відсотка до 1141 пункту, однак за місяць зростання склало 8,8 відсотка, а за третій квартал - 11 відсотків. Більш вузький індекс "блакитних фішок" Dow Jones Industrial Average скоротився у четвер на 0,4 відсотка до 10788 пунктів.
 Незважаючи на потужне ралі останнім часом, акції компаній, що входять в широкий індекс, ще мають потенціал до зростання. Співвідношення ціни акцій до річного прибутку становить 12,5, тоді як у середньому з 1954 року цей показник дорівнював 16,5.
Підйом в останні місяці забезпечується за рахунок досить хороших макроекономічних показників, що демонструють, що відновлення американської економіки триває. Тим не менш, економічний ріст залишається не дуже високим. Підсумкові дані по другому кварталу показали, що в квітні-червні ВВП США виріс на 1,7 відсотка в річному обчисленні (тобто трохи більше 0,4 відсотка в квартальному).
 З урахуванням погіршення даних у багатьох галузях у серпні та вересні, найближчим часом не виключена стагнація на фондовому ринку. Як відзначає видання, американський фондовий ринок поки поводиться ірраціонально і часто ігнорує погані новини.

 

Вересень перевів індекс Standard & Poor’s до ряду найкращих


Новини Статті Аналітика
В Україні найнижча інфляція серед країн СНД В Україні найнижча інфляція серед країн СНД Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Акціонери Mail.Ru Group розміщують 6,65% акцій компанії на ринку Акціонери Mail.Ru Group розміщують 6,65% акцій компанії на ринку Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний прибуток Johnson & Johnson виріс на 3,6% Квартальний прибуток Johnson & Johnson виріс на 3,6% Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Банк Японії додатково виділив $98 млрд. на стабілізацію ринку Банк Японії додатково виділив $98 млрд. на стабілізацію ринку Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити Банкіри стверджують, що новим компаніям не варто розраховувати на кредити Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті