Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:18 | London, Apr 26 20:18 | New York, Apr 26 16:18
Shanghai, Apr 27 04:18 | Tokyo, Apr 27 05:18 | Sydney, Apr 27 07:18

У Португалії почався загальний 24-годинний страйк проти "бюджету жорсткої економії"

У Португалії почався загальний 24-годинний страйк проти "бюджету жорсткої економії"




24 листопада 2010 в 12:01 - Христина


У Португалії почався загальний 24-годинний страйк проти "бюджету жорсткої економії"

Португальські профспілки в середу вранці почали 24-годинний загальний страйк.



Про початок страйку проти "бюджету жорсткої економії" було оголошено в аеропорту Лісабона, працівники якого першими підтримали ідею її проведення.

Міністр праці Португалії Елена Андре в ефірі португальської телерадіокомпанії РТП висловила надію на те, що страйк пройде мирно і на те, що громадянам будуть надаватися мінімальні послуги.

Між іншим, в країні закриті банки, підприємства, бензоколонки, школи, не працює транспорт, протягом дня в медичних установах будуть проводитися лише екстрені операції. Паралізовані порти і аеропорти країни, мінімізована робота ЗМІ.

Із закликом до проведення страйку вперше за останні 22 року спільно виступили два основних профспілки - Загальна конфедерація португальських трудящих і Загальний союз трудящих.

 

У Португалії почався загальний 24-годинний страйк проти "бюджету жорсткої економії"


Новини Статті Аналітика
ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
ЄС виділив Португалії 78 млрд євро фінансової допомоги ЄС виділив Португалії 78 млрд євро фінансової допомоги Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті