Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:35 | London, Apr 25 04:35 | New York, Apr 25 00:35
Shanghai, Apr 25 12:35 | Tokyo, Apr 25 13:35 | Sydney, Apr 25 15:35

МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро

МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро




23 травня 2011 в 10:00 - Роман Зайцев


МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро

МВФ схвалив у ніч на суботу надання Португалії кредиту в розмірі 26 мільярдів євро, а перший транш у розмірі 6,1 мільярда євро буде надано європейській державі негайно.



"Виділені кошти призначені для того, щоб дати Португалії можливість зітхнути, поки влада країни втілює в життя кроки з відновлення економіки", - сказано в заяві МВФ.

 Обтяжена боргами і проблемами банківської системи Португалія на початку квітня звернулася по фінпідтримку до ЄС і МВФ. Євросоюз 17 травня прийняв пакет порятунку країни загальним обсягом в 78 мільярдів євро. Тепер її повинен схвалити ЄЦБ.

Варто відзначити, що Португалія стала третьою країною єврозони, що постраждала від глобальної кризи і через боргові проблеми та проблеми фінансового ринку звернулася по зовнішню підтримку.

Першою була Греція - в середині 2010 року країни єврозони і МВФ домовилися врятувати її від дефолту кредитами на суму 110 мільярдів євро. Однак за минулий рік боргова ситуація в Греції, незважаючи на зовнішню допомогу, не покращилась і в даний час не виключається прийняття додаткового плану підтримки країни.

Другою була Ірландія, яка головним чином страждає від проблем банківського сектора. В кінці 2010 року для неї був схвалений пакет допомоги обсягом до 85 мільярдів євро (17,5 мільярда з цієї суми - кошти самої Ірландії).

МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті