Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:50 | London, Apr 26 10:50 | New York, Apr 26 06:50
Shanghai, Apr 26 18:50 | Tokyo, Apr 26 19:50 | Sydney, Apr 26 21:50

Нафта зросла завдяки ФРС і статистиці про ринок праці в США



8 листопада 2010 в 09:07 - Христина


Нафта зросла завдяки ФРС і статистиці про ринок праці в США

Нафта зросла в понеділок і торгується близько $87 за барель завдяки новині про нові стимули ФРС і кращим, ніж очікувалося, даним про ринок праці в США.  



Ціни, ймовірно, залишаться у вузькому діапазоні близько $87 в результаті фіксації прибутку, а також через те, що ринок шукає додаткові вказівки на стан попиту, говорять аналітики.

Трейдери будуть визначати напрямок, виходячи з даних про настрої малого бізнесу в США, а також щотижневої інформації про допомогу по безробіттю, додав він.

Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту виросли на $0,20 до $87,04 за барель. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent додали $0,09 до $88,20 за барель.

Центробанк США оголосив минулого тижня, що буде викуповувати держоблігації на суму $75 мільярдів щомісяця до середини 2011 року, тобто в цілому, на $600 мільярдів.

Ця новина викликала стрибок цін на нафту до дворічного внутрішньоденного максимуму $87,43 за барель у п‘ятницю. Вранці в понеділок ціни піднялися до $87,49 за барель, але не змогли встановити новий дворічний рекорд, тому що інвестори почали фіксувати прибуток, говорять аналітики.

Дані про американський ринок праці, згідно з якими кількість робочих місць виросло в жовтні на 151.000, також підтримали думку про те, що найбільша світова економіка відновлюється, і підвищили попит на ризиковані активи.

"По-справжньому важливо те, що економіка США, здається, повертається в нормальний стан", - сказав Джефф Хоуі з MF Global.
 

Нафта зросла завдяки ФРС і статистиці про ринок праці в США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті