Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:05 | London, Apr 26 07:05 | New York, Apr 26 03:05
Shanghai, Apr 26 15:05 | Tokyo, Apr 26 16:05 | Sydney, Apr 26 18:05

Головний архітектор Microsoft радить створити "посткомпютерний світ"

Головний архітектор Microsoft радить створити "посткомпютерний світ"




26 жовтня 2010 в 19:06 - Оксана Кадай-Гриців


Головний архітектор Microsoft радить створити "посткомпютерний світ"

Головний архітектор програмного забезпечення Microsoft Рей Оззі, який оголосив минулого тижня про свою відставку, попросив компанію відмовитися від своїх коренів.  



На його думку, корпорація повинна представити "посткомпютерний світ", в якому все працює на управляються через Інтернет бездротових пристроях.

 

Як зазначає агентство Reuters, дана порада в даний час є актуальним для корпорації, яку на тлі популярності смартфонів і планшетних комп’ютерів обігнали за капіталізацією компанії Apple і Google.

 

У своєму повідомленні Оззі зазначає, що п’ять років тому він передбачав щось подібне, коли заявляв про необхідність створення "хмарних осей", що дозволяють користувачам комп’ютерів зберігати інформацію і програмне забезпечення не на жорсткому диску, а в Інтернеті.

 

При цьому він також похвалив своїх екс-конкурентів за "безшовне злиття" заліза "і софту", натякаючи на операційні системи компаній Google і Apple.

 

Звання найбільшої IT-компанії світу Microsoft поступилася 26 травня поточного року, коли до закриття торгів корпорація Стіва Джобса Apple була оцінена в 225 млрд доларів, у той час як ринкова капіталізація Microsoft склала 222 700 000 000 доларів.
 

Головний архітектор Microsoft радить створити "посткомпютерний світ"


Новини Статті Аналітика
Microsoft близький до придбання Skype Microsoft близький до придбання Skype 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий прибуток Oracle збільшився на 78% до $2,1 млрд. Чистий прибуток Oracle збільшився на 78% до $2,1 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті