Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 05:25 | London, Apr 26 03:25 | New York, Apr 25 23:25
Shanghai, Apr 26 11:25 | Tokyo, Apr 26 12:25 | Sydney, Apr 26 14:25

Білл Гейтс продав восьму частину акцій Microsoft

Білл Гейтс продав восьму частину акцій Microsoft




14 лютого 2011 в 09:00 - Христина


Білл Гейтс продав восьму частину акцій Microsoft

Засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс за рік продав 90 мільйонів акцій компанії, пише InformationWeek. По котируваннях акцій Microsoft на 9 лютого (близько 28 доларів за акцію), за продаж такого пакета Гейтс виручив б 2,5 мільярда доларів.



Уточнюється, що засновник Microsoft позбувається від акцій компанії поступово. Так, 2 і 3 лютого він продав по п‘ять мільйонів акцій.

За рік його частка в другій за величиною ІТ-компанії світу знизилася на 13 відсотків. Всього з лютого 2009 року Гейтс позбувся 22 відсотків акцій Microsoft.

При цьому Гейтсу як і раніше належить близько 7 відсотків акцій Microsoft. Він володіє 591 мільйоном акцій, що робить його найбільшим приватним акціонером компанії.

Білл Гейтс відійшов від керування Microsoft в червні 2008 року, коли він залишив посаду гендиректора компанії. Він як і раніше очолює її раду директорів, однак позбавлений виконавчих повноважень.
 

Білл Гейтс продав восьму частину акцій Microsoft


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Microsoft близький до придбання Skype Microsoft близький до придбання Skype Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті