Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:28 | London, Apr 26 04:28 | New York, Apr 26 00:28
Shanghai, Apr 26 12:28 | Tokyo, Apr 26 13:28 | Sydney, Apr 26 15:28

Центральна Азія продасть КНР 17 млрд. кубометрів газу



17 вересня 2010 в 12:32 - Христина


Центральна Азія продасть КНР 17 млрд. кубометрів газу

Китай і країни Центральної Азії домовилися про прокачування через газопроводи в КНР 17 мільярдів кубометрів природного газу в 2011 році, повідомило в п’ятницю видання китайської держкомпанії China National Petroleum Corporation (CNPC).  



Цей обсяг еквівалентний 20 відсоткам видобутку природного газу всередині Китаю.

Координаційний комітет центрально-азіатського газопроводу, що йде з Туркменистану через Узбекистан і Казахстан, взяв стратегічний план про умови щомісячних поставок газу в Китай взимку 2010 року та усього 2011 року з урахуванням графіка планового ремонту, йдеться в публікації China Petroleum Daily.

У статті не наводяться обсяги щомісячних поставок.

CNPC є оператором транскордонного газопроводу довжиною близько 2.000 кілометрів, що йде на північний захід Китаю - в Синьцзян-Уйгурський автономний округ. Нещодавно пропускна спроможність газопроводу виросла до 24,5 мільйона кубометрів газу на добу, що складає близько дев’яти мільярдів кубометрів на рік.

Річна пропускна здатність труби з туркменським газом до кінця року повинна зрости до 15 мільярдів кубометрів до кінця поточного року і до 30 мільярдів кубометрів до кінця наступного.

CNPC отримала через цей газопровід з середини липня близько двох мільярдів кубометрів газу. Він розпочав роботу наприкінці минулого року.

 

Центральна Азія продасть КНР 17 млрд. кубометрів газу


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті