Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 13:58 | London, Apr 26 11:58 | New York, Apr 26 07:58
Shanghai, Apr 26 19:58 | Tokyo, Apr 26 20:58 | Sydney, Apr 26 22:58

Нафта дорожчає у зв’язку зі зростанням фондових ринків

Нафта дорожчає  у зв’язку зі зростанням фондових ринків




17 вересня 2010 в 16:55 - Уляна Роїк


Нафта дорожчає у зв’язку зі зростанням фондових ринків

Ціни на нафту перейшли за межу $ 75 через ослабленню долара і загрозу з боку урагану, але заплановане відкриття канадсько-американського нафтопроводу стримує зростання.  



На думку аналітика Commerzbank Карстена Фріча, зростання цін буде короткочасним, оскільки робота з відновлення роботи великого нафтопроводу відбудеться сьогодні, відповідно тиск на ціни відновиться в найближчі дні.

Нагадаємо, що канадська нафтопровідна компанія Enbridge планує в п’ятницю відновити подачу нафти в США по нафтопроводі Line 6A, що постачає нафтопереробні заводи на Середньому Заході і розподільний центр в Кушинга, штат Оклахома. Нафтопровід був закритий на ремонт з минулого четверга після виявлення витоку.

Вартість нафти підтримується а позитивною динамікою на світових фондових ринків і зниженням курсу долара, про що свідчать дані з торгів.

Вартість жовтневих ф’ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet сирої нафти) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 14.05 виросла на 0,6 долара, або на 0,8% - до 75,17 долара за барель. Спотова ціна на північноморську нафтову суміш марки Brent збільшилася на 0,94 долара, або на 1,20% - до 79,42 долара за барель.

"Ціни на нафту будуть коливатися в межах 70-80 доларів за барель", - агентство Bloomberg подає думку голови дослідницького підрозділу Credit Suisse Group AG Тобіаса Мерата (Тобіас Merath).

Ураган "Карл" наближається до узбережжя Мексики, і державна нафтова компанія Pemex евакуювала персонал з платформ, що знаходяться на шляху урагану, і зупинила видобуток на 14 невеликих свердловинах.
 

Нафта дорожчає  у зв’язку зі зростанням фондових ринків


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті