Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:10 | London, Apr 26 10:10 | New York, Apr 26 06:10
Shanghai, Apr 26 18:10 | Tokyo, Apr 26 19:10 | Sydney, Apr 26 21:10

Кукурудза в світі подорожчала на 8, 5 %

Кукурудза в світі подорожчала на 8, 5 %
Рейтинг: 0
Голосів: 0




12 жовтня 2010 в 16:26 - Уляна Роїк


Кукурудза в світі подорожчала на 8, 5 %

Ціни на кукурудзу продовжують рости через побоювання щодо можливого повторення продовольчої кризи 2007-2008 років, пише The Financial Times.  



Вартість даної сільськогосподарської продукції на Чиказькій торговій біржі збільшилася на 8,5%, що стало найзначнішим підйомом з 1973 року.

Раніше міністерство сільського господарства США скоротило прогноз національного врожаю кукурудзи. На думку фахівців відомства, обсяги зібраної продукції можуть впасти до свого 14-річного мінімуму.

На початку вересня представники продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) заявляли, що, незважаючи на заборону експорту зерна з Росії, світу не загрожує продовольча криза.

Заборона на експорт зерна з РФ набув чинності 15 серпня. 1 вересня ембарго частково зняли. Зерно можна вивозити в рамках реалізації міжнародних договорів РФ, для надання гуманітарної допомоги, а також в деяких інших ситуаціях.


 

Кукурудза в світі подорожчала на 8, 5 %


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті