Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 21:25 | London, Apr 26 19:25 | New York, Apr 26 15:25
Shanghai, Apr 27 03:25 | Tokyo, Apr 27 04:25 | Sydney, Apr 27 06:25

ЄС вимагає від Ірландії підвищити корпоративні податки до 12,5 відсотка



19 листопада 2010 в 12:51 - Христина


ЄС вимагає від Ірландії підвищити корпоративні податки до 12,5 відсотка

Ірландія наполягала, що її низькі корпоративні податки "не підлягають обговоренню" в рамках програми допомоги банківській системі на десятки мільярдів доларів від МВФ.  



У ході переговорів про програму порятунку Ірландії сусіди по єврозоні чинять тиск на неї з метою підвищення ставки корпоративного податку до 12,5 відсотка, однак Ірландія чинить опір, аргументуючи свою точку зору тим, що це вкрай важливо для зарубіжних інвестицій в країну.

Заступник прем‘єр-міністра країни Мері Кола заявила в парламенті, що ставки корпоративних податків "не підлягають обговоренню", а європейський міністр Дік Роше підтримав її словами, що "це безумовно не тема для обговорення".

Британія і Німеччина вважають низькі податки на діяльність корпорацій в Ірландії нечесною конкуренцією, а міністри фінансів Франції та Австрії заявили, що, ймовірно, частиною будь-якої угоди буде підйом податкових ставок.

Після десяти днів втрат європейські ринки акцій та облігацій, а також єдина валюта, виросли на очікуваннях того, що Ірландія буде другою країною в єврозоні після Греції, якій Євросоюз надасть фінансову допомогу для вирішення проблем з державними боргами і високим бюджетним дефіцитом.
 

ЄС вимагає від Ірландії підвищити корпоративні податки до 12,5 відсотка


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті