Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 10:26 | London, Apr 26 08:26 | New York, Apr 26 04:26
Shanghai, Apr 26 16:26 | Tokyo, Apr 26 17:26 | Sydney, Apr 26 19:26

Голова ЄЦБ пояснив прискорення інфляції в ЄС



6 лютого 2011 в 12:51 - Христина


Голова ЄЦБ пояснив прискорення інфляції в ЄС

Прискорення темпів зростання споживчих цін у січні до 2,4% з 2,2% у грудні 2010 року відображає збільшення цін на енергоносії і сировинні товари, заявив голова Європейського центрального банку (ЄЦБ) Жан-Клод Тріше.



У своєму виступі голова ЄЦБ відзначив необхідність моніторингу ситуації за інфляцією, додавши при цьому, що січневе зростання не змінило думки регулятора про те, що динаміка цін буде залишатися в стабільних рамках.

Крім того, за словами Тріше, інфляційні ризики є збалансованими, однак не можна повністю виключити їх зростання.

У середньостроковій перспективі ЄЦБ очікує рівень інфляції в єврозоні на відмітках, близьких до 2%, при цьому велику частину поточного року даний показник може бути трохи вище цільової позначки. Відносно програми викупу з ринку держоблігацій країн єврозони Тріше відзначив, що програма продовжується, при цьому нічого не сказав про можливість подальшої зміни її обсягів.
 

Голова ЄЦБ пояснив прискорення інфляції в ЄС


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті