Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:38 | London, Apr 26 17:38 | New York, Apr 26 13:38
Shanghai, Apr 27 01:38 | Tokyo, Apr 27 02:38 | Sydney, Apr 27 04:38

Новий Податковий зберіг можливості для тиску на бізнес

Новий Податковий зберіг можливості для тиску на бізнес
Рейтинг: 0
Голосів: 0




7 жовтня 2010 в 17:45 - Роман Зайцев


Новий Податковий зберіг можливості для тиску на бізнес

Новий Податковий зберіг можливості для тиску на бізнес. Про це з трибуни парламенту заявила депутат НУ-НС Ксенія Ляпіна.  



"Зберегли можливість тиснути на бізнес: залишився арешт активів, залишилися контрольні перевірки, які так критикувала адміністрація президента. Тобто, власне кажучи, "податкові нальоти" не відмінили", - наголосила вона.

За словами депутата, податкові органи зможуть перевіряти відносини, не властиві для такого органу, "наприклад, перевірка трудових відносин".

Ляпіна зазначила, що від такого варіанту Податкового кодексу виграють власники великих підприємств. "Тепер вони дійсно безперешкодно і без оподаткування можуть виводити свої дивіденди на кіпрські "офшори", - сказала вона.

Політик також запевнила, що за оцінками експертів, бюджет України недоотримає від 10 до 4 мільярдів гривень і вони осядуть на кіпрських "офшорах" великого бізнесу.

На ії переконання, від Податкового кодексу програє середній бізнес й малий бізнес.

"Під час парламентських слухань вони виступали тут і говорили: "Ми не просили те, що нам пропонують в цьому кодексі. Ми просили покращення адміністрування податків, щоб система була неконфіскаційна. Ви зменшуєте нам ставки, але від цього ми не виграємо, тому що нам все одно намалюють ту цифру, яку нам необхідно буде сплачувати в бюджет". Проте, податківець буде вирішувати, а не ставка", - нагадала депутат. 

За ії словами, малий бізнес "програє абсолютно і повністю". "Малий бізнес фактично отримує повне знищення спрощеної системи. Залишається назва, а зміст повністю змінюється", - наголосила Ляпіна.
Вона наголосила, що "жодна пропозиція від мільйонного отряду малого бізнесу не була врахована".

Новий Податковий зберіг можливості для тиску на бізнес


Новини Статті Аналітика
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграріям хочуть ввести податкові канікули Аграріям хочуть ввести податкові канікули Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті