Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 20:15 | London, Apr 26 18:15 | New York, Apr 26 14:15
Shanghai, Apr 27 02:15 | Tokyo, Apr 27 03:15 | Sydney, Apr 27 05:15

Інтерпайпу і Одеському припортовому першими автоматично відшкодують ПДВ

Інтерпайпу і Одеському припортовому першими автоматично відшкодують ПДВ




16 березня 2011 в 18:00 - Роман Зайцев


Інтерпайпу і Одеському припортовому першими автоматично відшкодують ПДВ

"Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод", "Запоріжсталь", "Одеський припортовий завод", "Донецький електрометалургійний завод" і "Дніпровагонмаш" увійшли до списку перших 24 підприємств, яким податок на додану вартість буде відшкодований в автоматичному режимі.



Про це заявив голова Державної податкової служби Віталій Захарченко на прес-конференції у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Протягом трьох операційних днів ті платники податків, які потрапили під алгоритм автоматичного відшкодування ПДВ, отримають перший транш коштів", - сказав він.

За його словами, сума до автоматичного відшкодування ПДВ для всіх 24 підприємств становитиме близько 500 млн. гривень.

Захарченко уточнив, що в цьому списку 12 підприємств є великими платниками податків.

Зокрема, до нього увійшли "Гідросила АПМ", "Дельта Вілмар СНД", "Укрінтеренерго", "Артемсіль", "Дніпрометиз", "Еталонмолпродукт".


Глава ДПСУ додав, що збір ПДВ в березні планується на рівні 6,6 млрд. гривень, а відшкодування ПДВ - 3,1 млрд. гривень.

Згідно з даними агентства, "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" отримає 50,7 млн. гривень відшкодування ПДВ, "Інтерпайп Новомосковський трубний завод" - 11,9 млн. гривень, "Запоріжсталь" - понад 84 млн. гривень, ДЕМЗ - 100,5 млн. гривень.

Інтерпайпу і Одеському припортовому першими автоматично відшкодують ПДВ


Новини Статті Аналітика
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті