Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:34 | London, Apr 26 17:34 | New York, Apr 26 13:34
Shanghai, Apr 27 01:34 | Tokyo, Apr 27 02:34 | Sydney, Apr 27 04:34

Розширяється співпраця Western Union та DHL

Розширяється співпраця Western Union та DHL




4 жовтня 2010 в 15:38 - Оксана Кадай-Гриців


Розширяється співпраця Western Union та DHL

Western Union запропонує міжнародні грошові перекази між юридичними особами корпоративним клієнтам DHL.  



Компанія Western Union (NYSE: WU), один з світових лідерів у сфері глобальних платіжних послуг, і DHL Express, світовий лідер в області експрес-доставки, оголосили про намір розширити співпрацю і запропонувати корпоративним клієнтам DHL послуги міжнародних грошових переказів Western Union між юридичними особами . Послуга буде доступна в 5 000 власних та партнерських отделеній DHL в Європі. Також грошові перекази Western Union в сервісних центрах DHL Express в Європі зможуть здійснювати і фізичні особи.
Сьогодні послуга грошових переказів Western Union доступна у відділеннях DHL в країнах Латинської Америки і Карибського басейну. Співробітництво в Європі дозволить Western Union збільшити свою мережу і запропонувати послуги нової категорії клієнтів, в той час як DHL Express розширить перелік сервісів, пропонованих у відділеннях компанії.
Послуги міжнародних грошових переказів між юридичними особами надаються компанією Custom House, придбаної Western Union у 2009 році. Custom House є одним зі світових лідерів в області валютообмінних операцій, а також пропонує послуги міжнародних переказів для малого і середнього бізнесу. Ринок грошових переказів між юридичними особами володіє величезним потенціалом, згідно дослідної фірмі IDC, обсяг ринку переказів між юридичними особами у всьому світі цього року виросте на 55% і становитиме 3, 4 трлн. доларів США.
«Глобалізація суттєво впливає на роботу бізнесу, - говорить Хікмет Ерсек (Hikmet Ersek), головний виконавчий директор Western Union. - Сьогодні все більше компаній відправляють міжнародні грошові перекази, і надалі ця тенденція буде тільки підсилюватися. DHL має в своєму розпорядженні великою базою корпоративних клієнтів, які зацікавлені в послугах такого роду. Працюючи разом, ми зможемо запропонувати зручний інструмент для підтримки бізнесу клієнтів по мірі його подальшого росту і розвитку ».
«Меморандум про взаєморозуміння з Western Union зміцнює партнерство між нашими компаніями, початок якому було покладено в Латинській Америці понад 18 років тому. Упевнений, що можливість відправляти грошові перекази з 5000 власних і партнерських отделеній DHL в Європі надасть клієнтам Western Union додатковий комфорт і зручність, - відзначає Кен Аллен (Ken Allen), генеральний директор DHL Express. - У той же час клієнти DHL отримають доступ до додаткових фінансових послуг в наших відділеннях. Я впевнений, що синергія двох успішних брендів - DHL і Western Union - дозволить надати нашим клієнтам нові переваги в довгостроковій перспективі ».

 

Розширяється співпраця Western Union та DHL


Новини Статті Аналітика
Грошові перекази в Україну досягли докризових показників Грошові перекази в Україну досягли докризових показників Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Обсяг грошових переказів з-за кордону в Україну склав $ 5,9 млрд. Обсяг грошових переказів з-за кордону в Україну склав $ 5,9 млрд. Основні підходи щодо повернення довіри клієнтів private banking Основні підходи щодо повернення довіри клієнтів private banking ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Ощадбанку кажуть, що не пробачать нікому навіть найменших боргів В Ощадбанку кажуть, що не пробачать нікому навіть найменших боргів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті