Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:23 | London, Apr 26 15:23 | New York, Apr 26 11:23
Shanghai, Apr 26 23:23 | Tokyo, Apr 27 00:23 | Sydney, Apr 27 02:23

Прибуток Sainsbury виріс на 8 відсотків до 332 мільйона фунтів стерлінгів



10 листопада 2010 в 12:06 - Христина


Прибуток Sainsbury виріс на 8 відсотків до 332 мільйона фунтів стерлінгів

J Sainsbury, третя за розміром мережа бакалійних магазинів у Великобританії, наростила прибуток у першому півріччі за рахунок збільшення числа невеликих продуктових універсамів крокової доступності, а також виробництва непродовольчих товарів.  



Прибуток Sainsbury до вирахування податків і одноразових виплат виріс на вісім відсотків в річному численні і склав 332 млн фунтів стерлінгів у першій половині поточного фінансового року.

Аналітики, опитані Reuters, у середньому прогнозували прибуток у розмірі 334 мільйонів фунтів.

Продажі компанії збільшилися на сім відсотків до 11,94 мільярда фунтів.

Sainsbury повідомила, що результати продажів непродовольчих товарів, зокрема, одягу і товарів для дому, в три рази перевершили показники в продуктовому підрозділі в першому півріччі.

Маржа операційного прибутку Sainsbury, що управляє більше 525 супермаркетами та 300 універсамами, зросла на вісім базисних пунктів до 3,36 відсотка.

Темпи зростання бізнесу фірми випереджають ринок бакалії в Британії в цілому завдяки її сильному присутності на більш заможному півдні країни, а також розвитку лінії товарів класу люкс, доступних широкому населенню.
 

Прибуток Sainsbury виріс на 8 відсотків до 332 мільйона фунтів стерлінгів


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВВП Великобританії в І кварталі виріс на 0,5% ВВП Великобританії в І кварталі виріс на 0,5% Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті