Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:29 | London, Apr 26 01:29 | New York, Apr 25 21:29
Shanghai, Apr 26 09:29 | Tokyo, Apr 26 10:29 | Sydney, Apr 26 12:29

Київстар і Вимпелком звільнять понад тисячу співробітників

Київстар і Вимпелком звільнять понад тисячу співробітників




21 жовтня 2010 в 16:30 - Роман Зайцев


Київстар і Вимпелком звільнять понад тисячу співробітників

Керівник української бізнес-одиниці Vimpelcom Ltd Ігор Литовченко заявив, що в процесі інтеграції українських активів компанії буде скорочено не менш ніж 1,2 тис. співробітників.  



"На сьогоднішній день в Київстар та українському Beeline працює 6,5 тис. співробітників: у Київстарі - 4,5 тис. і близько 2 тис. на Beeline. Якісна робота, розвиток нових послуг вимагають не більш ніж 5,3 тис. співробітників", - зауважив Литовченко.

За його словами, близько 40% скорочених штатних одиниць припадає на технічний департамент та відділ продажів.

Крім того, повідомляється, що в керівництві об‘єднаної бізнес-одиниці більшу частину місць займе топ-менеджмент Київстару. Так, напрям маркетингу очолить директор зі стратегічного маркетингу компанії Тарас Пархоменко, розвитком послуг на масових ринках буде займатися директор з розвитку нових продуктів Віталій Ворожбит, а технічним директором стане Кьярсті Віклюнд, яка займала аналогічну посаду в Київстарі. У свою чергу, роботою з держорганами займеться Андрій Осадчук.

Водночас, генеральний директор активів Вимпелкому в Україні Андрій Міліневський в об‘єднаній компанії буде відповідати за розвиток послуг для корпоративних клієнтів, а керівник проекту Beeline-Інтернет вдома Віктор Грибан буде в об‘єднаній компанії керувати проектом фіксованого широкосмугового інтернет-доступу.

Нагадаємо, як повідомив сьогодні, 21 жовтня, Литовченко, активи російського ВАТ Вимпелком в Україні - ЗАТ Українські радіосистеми і ТОВ Голден Телеком - будуть працювати під брендами ЗАТ Київстар GSM.

Київстар і Вимпелком звільнять понад тисячу співробітників


Новини Статті Аналітика
Верховна Рада звільнила УЄФА від податків на час діяльності в Україні Верховна Рада звільнила УЄФА від податків на час діяльності в Україні Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін пропонує ВР звільнити УЄФА від податків на час Євро-2012 Кабмін пропонує ВР звільнити УЄФА від податків на час Євро-2012 Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Київстар" разом з китайцями розвиватиме свою інтернет-мережу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ змусив Beeline і АМКУ змусив Beeline і "Голден Телеком" здешевити роумінг У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ахметов виграв суд у Ахметов виграв суд у "Київстара" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті