Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:42 | London, Apr 19 07:42 | New York, Apr 19 03:42
Shanghai, Apr 19 15:42 | Tokyo, Apr 19 16:42 | Sydney, Apr 19 18:42

АМКУ змусив Beeline і "Голден Телеком" здешевити роумінг

АМКУ змусив Beeline і "Голден Телеком" здешевити роумінг




17 січня 2011 в 13:57 - Роман Зайцев


АМКУ змусив Beeline і "Голден Телеком" здешевити роумінг

Мобільні оператори "Українські радіосистеми" (ТМ Beeline) і "Голден Телеком" на вимогу Антимонопольного комітету вирішили знизити ціни на послуги роумінгу.



Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу АМКУ.

Згідно із повідомленням, "Українські радіосистеми" і "Голден Телеком" поінформували комітет, що прийняли рішення про зниження з 21 гривні за хвилину до 16 гривень за хвилину вартості вхідних, національних (у межах країни перебування) і міжнародних вихідних дзвінків в Україну в тарифній зоні "СНД" мережі Beeline.

Вартість послуг оператора в роумінгу має знизитися з 15 січня 2011 року.

Крім того, компанія повідомила про введення на постійній основі тарифу для абонентів передоплати на зв'язок у роумінгу в розмірі 8 гривень за хвилину для вхідних, національних (у межах країни перебування) і міжнародних вихідних дзвінків в Україні в тарифній зоні Beeline.

З 15 січня має бути знижена з 15% до 13% надбавка на тарифи роумінгу для контрактних абонентів.

як відомо, мобільні оператори "Українські радіосистеми" (ТМ Beeline) і "Голден Телеком" у 2010 році стали частиною об'єднаного оператора "Київстар".

Як повідомлялося, раніше "Київстар" і "МТС Україна" зобов'язалися знизити ціни на роумінг в низці країн СНД після того, як АМКУ висунув офіційні вимоги до операторів мобільного зв'язку, які працюють в Україні, привести тарифи на послуги з роумінгу до економічно обґрунтованого рівня.

АМКУ змусив Beeline і "Голден Телеком" здешевити роумінг


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Львівські автомобільні заводи" на 60 тисяч гривень У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті