Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:24 | London, Apr 26 12:24 | New York, Apr 26 08:24
Shanghai, Apr 26 20:24 | Tokyo, Apr 26 21:24 | Sydney, Apr 26 23:24

Комісія з міжнародної торгівлі США відмовила Nokia в позові проти Apple

Комісія з міжнародної торгівлі США відмовила Nokia в позові проти Apple




30 березня 2011 в 08:30 - Роман Зайцев


Комісія з міжнародної торгівлі США відмовила Nokia в позові проти Apple

Комісія з міжнародної торгівлі США відмовила Nokia в позові проти Apple. Згідно з рішенням судді, виробник iPhone не порушував п'яти патентів фінської компанії.



У скарзі, поданій до комісії в грудні 2009 року, Nokia вказувала, що портативні пристрої Apple порушують її патенти, і вимагала заборонити їх продаж на території США. При цьому нинішнє рішення судді має попередній характер.

Для того щоб воно набуло чинності, його має затвердити керівництво комісії. Очікується, що це питання буде розглянуто на засіданні, яке пройде до 1 серпня 2011 року. Однак його точна дата поки не називається.

Тяганина між американською та фінською компанією триває з жовтня 2009 року. Тоді Nokia подала в американський суд позов проти Apple, в якому звинуватила виробника iPhone в незаконному використанні запатентованих нею технологій. У грудні відповідна скарга була подана в комісію з міжнародної торгівлі.

У свою чергу Apple висунула проти Nokia зустрічні звинувачення. У позові, поданому в грудні 2009 року, Apple вказала вже 13 патентів, що порушуються Nokia.

У грудні 2010 року фінська компанія, яка є найбільшим виробником мобільних телефонів у світі, подала позови проти Apple в країнах Європи. Загалом Nokia звинувачує Apple в порушенні 37 патентів. Відповідні розгляди проходять в судах США, Великобританії, Німеччини та Нідерландів.

Комісія з міжнародної торгівлі США відмовила Nokia в позові проти Apple


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Бернард Медофф - шахрай століття Бернард Медофф - шахрай століття Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Роснєфть" і BP відмовилися від спільного освоєння шельфу в Арктиці Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті