Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 10:18 | London, Apr 26 08:18 | New York, Apr 26 04:18
Shanghai, Apr 26 16:18 | Tokyo, Apr 26 17:18 | Sydney, Apr 26 19:18

АМКУ вивчає зміну власників "Рози вітрів"

АМКУ вивчає зміну власників "Рози вітрів"
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 вересня 2010 в 16:30 - Роман Зайцев


АМКУ вивчає зміну власників "Рози вітрів"

Антимонопольний комітет має намір вивчити нову структуру власників ТОВ "Авіаційна компанія "Роза Вітрів" для визначення законності її купівлі компаніями, пов'язаними з групою "Приват".  



Про це заявив виконуючий обов‘язки голови відомства Юрій Кравченко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми направили відповідні запити, щоб зрозуміти, хто там зараз власник ... І якщо дійсно підтвердиться інформація, яка прозвучала в пресі, то я не думаю, що АМКУ може дати дозвіл на поглинання "Рози вітрів", - сказав він.

Як відомо, цього тижня у ЗМІ з‘явилася інформація про купівлю "Рози Вітрів" групою "Приват", яка уже володіє контрольними частками в авіакомпаніях "АероСвіт-Українські авіалінії", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа".

За даними агентства, на сьогодні власниками "Рози вітрів" є київські ТОВ "Діскора" і ТОВ "Райдел" (по 24,99% кожна), пов‘язані з низкою активів групи "Приват", кіпрські Bicardo Investments Ltd і Castakurt Enterprises Ltd (24,99% і 15,01% відповідно), а також дніпропетровське ТОВ "Фесту" (10%).

Подібний розподіл дозволив новим власникам не звертатися за дозволом до АМКУ, оскільки кожна окрема частка не перевищує 25%.

За словами Кравченка, якщо така інформація підтвердиться, то комітет буде вивчати питання можливого спільного контролю авіакомпанії новими власниками її часток.

АМКУ вивчає зміну власників "Рози вітрів"


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті