Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 04:19 | London, Apr 26 02:19 | New York, Apr 25 22:19
Shanghai, Apr 26 10:19 | Tokyo, Apr 26 11:19 | Sydney, Apr 26 13:19

АМКУ дозволить злитися Regal Petroleum з Geo-Alliance

АМКУ дозволить злитися Regal Petroleum з Geo-Alliance




11 лютого 2011 в 13:24 - Роман Зайцев


АМКУ дозволить злитися Regal Petroleum з Geo-Alliance

Антимонопольний комітет України (АМКУ) можна злиття Regal Petroleum та Geo-Alliance. Про Це повідомляє прес-служба АМКУ.



"Надано Дозвіл компаніям Regal Petroleum Plc (м. Лондон, Великобританія) та Geo-Alliance oil-gas Public limited (м. Нікосія, Кіпр) на набуття у власність акцій компаний Geo-Alliance oil-gas Public limited та Regal Petroleum Plc, Шо забезпечує перевищення 50% голосів у вищіх органах Управління емітентів ", - говоритися у повідомленні.

Нагадаємо, Heamoor Limited вчора, 10 лютого, заявив, що не буде робити пропозицію щодо купівлі Regal Petroleum.

Heamoor Limited і група "Гео Альянс", контрольовані бізнесменом Віктором Пінчуком, 19 січня заявили про готовність купити Regal Petroleum. Пропозиція з придбання полягає у викупі Regal Petroleum акцій допемісії "Гео Альянсу" із збереженням за їхніми акціонерами 70% акцій у своїй власності. При цьому Heamoor Limited отримує право купити акції Regal по 25 пенсів за штуку протягом 3 місяців після операції.

Energees Management Ltd (Кіпр) 7 лютого зробила нову пропозицію про покупку частини акцій Regal Petroleum за ціною 0,38 фунтів стерлінгів за акцію, що на 14 пенсів (58%) більше, ніж у попередньому реченні.

На даний момент Energees отримала безвідкличні зобов‘язання прийняти і затвердити їх пропозицію від власників 14,54% акцій Regal.

Energees Management належить українському "Смарт-холдингу", підконтрольному бізнесменові Вадиму Новинському. Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи.Найбільшою інвестицією є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", що об‘єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США (інші 75% належать холдингу СКМ Ріната Ахметова).

Основними нафтогазовими активами Regal Petroleum є Мехедівсько-Голотовщинське і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища (Полтавська обл). У кінці жовтня 2010 р. у Regal виникли ускладнення при бурінні свердловини SV-69 (Свиридівське родовище): при спробі вилучення бура з свердловини його нижня частина застрягла. Крім того, Regal через проблеми з регулятивними органами призупинила видобуток в Україні, показники її видобутку виявилися нижче очікуваних.

АМКУ дозволить злитися Regal Petroleum з Geo-Alliance


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті