Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 12:47 | London, Apr 26 10:47 | New York, Apr 26 06:47
Shanghai, Apr 26 18:47 | Tokyo, Apr 26 19:47 | Sydney, Apr 26 21:47

В Києві відкрили яхт-клуб для гостей Євро-2012

В Києві відкрили яхт-клуб для гостей Євро-2012




18 березня 2011 в 18:40 - Роман Зайцев


В Києві відкрили яхт-клуб для гостей Євро-2012

За сприянням Міністерства інфраструктури інвестори відкриваються нові об'єкти на берегах Дніпра. У Києві відкрито новий комплекс, що зможе приймати гостей Євро-2012, які прибудуть до Києва на маломірних суднах. Нова стоянка розміщена у Парку дружби народів біля Московського мосту.



Державною службою морського та річкового транспорту внесено до бази даних стоянок маломірного флоту яхт-клуб "Червона Калина", повідомляє прес-служба міністерства інфрастурктури.

Яхт-клуб має у своєму активі причальний комплекс на 70 суден довжиною до 40 футів, який побудовано відповідно до вимог та під наглядом Регістра судноплавства. Він має відповідну класифікацію, що гарантує високий рівень безпеки та професійне обслуговування плавзасобів.

Крім того, комплекс обладнано швартовими пристроями, розподільчими електроколонками та колонками для подачі питної води. Крім того, за кожним судном закріплено постійне місце на причальному комплексі.

Нагадаємо, у рамках підготовки головної водної артерії України до Євро-2012 планується скасування одноразових тимчасових дозволів для іноземних суден, що дозволить туристам безперешкодно здійснювати прохід по річці до самої столиці.

Слід зазначити, що разом із цим Укрморрічфлот ініціює та буде сприяти будівництву баз стоянок маломірних суден та яхт, а також продовжить відновлення гідротехнічних споруд з метою підвищення їх пропускних потужностей.

В Києві відкрили яхт-клуб для гостей Євро-2012


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011)
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті