Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:41 | London, Apr 26 13:41 | New York, Apr 26 09:41
Shanghai, Apr 26 21:41 | Tokyo, Apr 26 22:41 | Sydney, Apr 27 00:41

У Львові страйкують будівельники стадіону до Євро-2012

У Львові страйкують будівельники стадіону до Євро-2012
Рейтинг: 0
Голосів: 0




26 листопада 2010 в 17:30 - Роман Зайцев


У Львові страйкують будівельники стадіону до Євро-2012

Будівельники стадіону у Львові до Євро-2012 від фірми "Комфортбуд" оголосили страйк у зв'язку із затриманням заробітної платні. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА з питань Євро-2012 Володимир Губицький.



"Є генеральний підрядник - компанія "Альтком", яка будує стадіон. На субпідряді низку робіт виконують інші організації, в тому числі "Комфортбуд". За тою інформацією, яку ми маємо, за вересень-жовтень працівникам "Комфортбуду" не заплачено кошти", - розповів він.

"Сьогодні о 10:00, за інформацією директора фірми "Альтком" Василя Огородника, кошти в сумі 4,48 млн. гривень пішли на адресу "Комфортбуду". Враховуючи те, що сьогодні п‘ятниця, реально в понеділок-вівторок ці гроші мають бути, вони повинні виплатити заробітну плату", - додав Губицький.

На його думку, затримка зарплати за два місяці "суб‘єктивна", бо "кошти виплачуються за актами виконаних робіт".

Губицький не виключає, що могла бути затримка і з оформленням цих актів. Він уточнив, що згадані 4,48 млн. гривень - це кошти, які будуть сплачені саме за актами виконаних робіт.

На запитання, чи не спричинить страйк відставання від графіку будівельних робіт, він сказав: "Я цього не передбачаю".

У свою чергу голова Львівської ОДА Василь Горбаль вважає, що страйк будівельників стадіону до Євро-2012 пов‘язаний з абсолютно робочими моментами.

"Наразі немає навіть ситуації як такої. Певні можливі затримки у фінансуванні, в розрахунках між генпідрядником і підрядниками є абсолютно робочими моментами. Всі, хто розуміються на будівництві, це розуміють", - зазначив він.

Він також наголосив, що не виключає можливості, що уся ця ситуація була спровокованою. Однак не уточнив, ким.

Водночас, як повідомляє ЗІК, віце-прем‘єр з питань Євро-2012 Борис Колесніков не приїде до Львова найближчої неділі, як було заплановано.

"У мене температура 39 градусів. Я не приїду до Львова. Замість мене приїде Сафіуллін", - сказав Колесніков, не уточнивши, коли саме міністр спорту приїде на будівництво.

Колесніков також сказав, що нічого не знає про страйк будівельників.

"Що стосується страйку, зараз я дізнаюся, але мені про це невідомо. Я зараз з‘ясую і розберуся", - сказав він.

У Львові страйкують будівельники стадіону до Євро-2012


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті