Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 08:49 | London, Apr 26 06:49 | New York, Apr 26 02:49
Shanghai, Apr 26 14:49 | Tokyo, Apr 26 15:49 | Sydney, Apr 26 17:49

Столична влада має намір ліквідувати 12 комунальних підприємств

Столична влада має намір ліквідувати 12 комунальних підприємств




18 листопада 2010 в 13:50 - Роман Зайцев


Столична влада має намір ліквідувати 12 комунальних підприємств

Столична влада має намір зменшити кількість комунальних підприємств Києва зі 183 до 111. Зокрема, 12 будуть ліквідовані, а 68 реорганізують. Про це на колегії у середу заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.  



Ліквідувати планують КП "Київський міський центр захисту прав споживачів", КП "Київське муніципальне медичне агентство", Міський госпрозрахунковий центр "Медицина", ДП ВКФ "Укртарапостачзбут", КП "Ресторан "Славутич", ДКП "Монтажник", ДГКП "Либідь-К", УВКП "Єднання", ДКП "Пар", КП "Кращий дім".

Наразі триває процес ліквідації ДКП "Кінотеатр "Краків" та "Броварський завод алюмінієвих будівельних конструкцій".

Також міська влада планує реорганізувати КП "Київінформатика" шляхом приєднання до СКП "Київтелесервіс", об‘єднати в єдине підприємство з окремими підрозділами КП "Притулок для тварин", КП "Центр ідентифікації тварин" та КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини".

КО "Київзеленбуд" передбачено об‘єднати з усіма підпорядкованими підприємствами в єдину юридичну особу КП "Київзеленбуд".

Також комунальні підприємства, які входять до складу корпорації "Київавтодор", після реорганізації існуватимуть не як окремі юридичні особи, а як структурні підрозділи.

За словами Пузанова, така реорганізація має на меті покращити управління підприємствами, скоротити бюджетні витрати на утримання підприємств, що працюють неефективно або взагалі не виконують свої функції.

"Загальна сума збитків усіх комунальних підприємств столиці за 9 місяців 2010 року склала 300,9 млн. гривень, тоді як прибутки склали лише 40,5 млн. гривень. Прибутково діяли лише 49 із 183 підприємств. 90 працювали зі збитками, 24 - з нульовим результатом", - сказав Пузанов.

Столична влада має намір ліквідувати 12 комунальних підприємств


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Київський апеляційний господарський суд скасував ліквідацію Київський апеляційний господарський суд скасував ліквідацію "Укртатнафти" Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті