Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 04:06 | London, Apr 26 02:06 | New York, Apr 25 22:06
Shanghai, Apr 26 10:06 | Tokyo, Apr 26 11:06 | Sydney, Apr 26 13:06

Індійські акції досягли рекордного показника за 32 місяці

Індійські акції досягли рекордного показника за 32 місяці




13 вересня 2010 в 13:04 - Уляна Роїк


Індійські акції досягли рекордного показника за 32 місяці

Індійський акції досягли найбільшого росту за 32 місяці в понеділок, на тлі високих даних промислового виробництва та втішливого стану на азійському ринку.  



Фінансовими лідерами стали, найбільший кредитор країни - Державний банк Індії (State Bank of India) (SBI.BO) та банк HDFC Bank (HDBK.BO), які досягли рекордних показників, за рахунок прогнозів щодо збільшення кредитного попиту з огляду на зростаючу економіку.

У п’ятницю, коли ринок був закритий, дані з промислового виробництва засвідчили ріст - 13,8 % за липень. Збільшилось виробництво капітальних товарів, у зв’язку із підсиленням жорстких заходів центрального банку стосовно грошово-кредитної політики, які спрямовані на те щоб приручити майже подвійну інфляцію.

Індикатори на фондовій біржі в Бомбеї, виросли на 1,67 %, до1 9,116.92 пунктів, це найвищий показник з січня 2008 року.

Базовий біржовий індекс виріс на 9,4 % за річними показниками, додавши до вражаючого 81% - ого приросту у 2009 року.

Іноземні інвестиції в індійські акцій склали $ 502 млн. минулого тижня. Що робить Індію найбільш привабливим ринком для інвестицій зразу після Японії та Кореї.

Азійські акції виросли після оголошення статистичних даних США та Китаю, а також у зв’язку з тим, що світовим банкам дали можливість перепочити перед заходами, спрямованими на збільшення статутного капіталу.

Рух цінних паперів

 * Акції Kale Consultants (KALE.BO) виросли на 13,4 % до 161,85
рупій після того, як компанія оголосила про продаж 35,6%
частки у холдингу Accelya Holding World за ціною 172 за
акцію.

 * Акції Omaxe Ltd (OMAX.BO) піднялися на 2,1 % до 137 рупій, через те, що один з її підрозділів підписав контракт на суму 1,28 млрд. рупій.

Трійка лідерів за обсягом акцій на біржі

 * Shree Asthavinayak (SACV.BO)  - 7,9 млн. акцій

 * Rana Sugars (RNSG.BO)  - 5,9 млн. акцій

 * Ispat Industries (ISPT.BO) - 5,9 млн. акцій
 

Індійські акції досягли рекордного показника за 32 місяці


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті