Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:06 | London, Apr 26 13:06 | New York, Apr 26 09:06
Shanghai, Apr 26 21:06 | Tokyo, Apr 26 22:06 | Sydney, Apr 27 00:06

У Тернопільської області 210 тис. грн. збитків будуть примусово стягувати з підприємства-надрокористувача



31 січня 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


У Тернопільської області 210 тис. грн. збитків будуть примусово стягувати з підприємства-надрокористувача

Рішенням Господарського суду Тернопільської області задоволено позов Державної екологічної інспекції в області до ТОВ "Три кита ЛТД" щодо відшкодування завданих підприємством збитків на суму 210,050 тис.грн.



Перевіркою згаданого підприємства, проведеною держінспектором у липні минулого року, встановлено факт розробки глиняного кар’єру у Зборівському  районі з порушенням ряду вимог природоохоронного законодавства: без спеціального дозволу на користування надрами, гірничого та земельного відводів, проектної документації на розробку та рекультивацію родовища,  без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

За порушення вимог ст. 16, 19 Кодексу України "Про надра" та ст. 11 Закону України "Про охорону атмосферного повітря" відповідальну особу товариства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Крім того, з метою припинення незаконного видобутку надр, першим заступником головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області винесено рішення щодо тимчасової заборони експлуатації ТОВ "Три кита ЛТД" ділянки надр до отримання усіх необхідних документів.

За даним фактом було проведено розрахунок розміру збитків, завданих у результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферу. Сума яких склала 210,050 тис.грн. Для їх відшкодування підприємству пред’явлена претензія.

Через відмову від добровільної сплати завданих збитків, інтереси держави відстоювалися у судовому порядку. У підсумку ряду судових засідань суд задовольнив позов Державної екологічної інспекції в області до ТОВ "Три кита ЛТД".

Отже, завдані підприємством збитки будуть направлені для стягнення у примусовому порядку.

У Тернопільської області 210 тис. грн. збитків будуть примусово стягувати з підприємства-надрокористувача


Новини Статті Аналітика
Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Збитки банківської системи України за п’ять місяців склали майже півмільярда гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кількість збиткових банків в Україні скоротилася до 33 Кількість збиткових банків в Україні скоротилася до 33 Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Квартальний звіт Intel перевищив прогнози і підтримав акції сектора hi-tech США Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Стихія завдала Японії збитків на 308 мільярдів доларів Стихія завдала Японії збитків на 308 мільярдів доларів 5 уроків, які потрібно засвоїти із краху emerging markets 5 уроків, які потрібно засвоїти із краху emerging markets I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті