Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:47 | London, Apr 26 04:47 | New York, Apr 26 00:47
Shanghai, Apr 26 12:47 | Tokyo, Apr 26 13:47 | Sydney, Apr 26 15:47

Відчутне зниження виробничих замовлень в США

Відчутне зниження виробничих замовлень в США




5 жовтня 2010 в 09:58 - Оксана Кадай-Гриців


Відчутне зниження виробничих замовлень в США

Виробничі замовлення в США в серпні знизилися більш відчутно, ніж очікувалося.  



Це третє зниження за останні чотири місяці. Про це говорять дані, представлені в понеділок Міністерством торгівлі США.
Згідно з опублікованими даними, обсяг нових виробничих замовлень у США в серпні скоротився на 0,5% і склав 408 940 000 000 доларів.
Це зниження було обумовлено в основному замовленнями на комерційні повітряні судна. Без урахування транспортного сектора замовлення виросли.
Звіт містив позитивні дані. Замовлення на капітальні товари необоронного призначення без обліку повітряних суден, які є барометром капіталовкладень компаній, виросли на 5,1%.
Економісти, опитані Dow Jones Newswires, очікували падіння загального показника на 0,4% у серпні. Згідно з переглянутими даними, в липні замовлення додали 0,5%, тоді як раніше повідомлялося про підвищення на 0,1%. Останнім часом виробничий сектор США демонструє ознаки уповільнення активності. Індекс, що розраховується Інститутом управління поставками / ISM / індекс менеджерів з постачання (PMI) для виробничої сфери у вересні знизився до 54,4 з 56,3 у серпні. При цьому індекс залишається вищим за відмітку 50, що вказує на зростання економічної активності у виробничому секторі. Аналітик Пол Ешворт говорить, що "відновлення виробничого сектора з весни явно втратила значну частину імпульсу".
Згідно зі звітом, замовлення на товари тривалого користування, такі як автомобілі, термін служби яких становить щонайменше три роки, в серпні впали на 1,5%, тоді як раніше повідомлялося про зниження на 1,3%. Замовлення на товари короткочасного користування зросли на 0,3%.
Замовлення на капітальні товари знизилися на 0,1%. Замовлення на капітальні товари необоронного призначення виросли на 0,1%.
Тим часом замовлення на капітальні товари оборонного призначення впали на 1,8%. Промислові замовлення на товари необоронного призначення скоротилися на 0,5%.
 

Відчутне зниження виробничих замовлень в США


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті